Gå til hoved-indhold

Lille luksusliner til salg for 26 mio. kr.

For godt 26 mio. kroner kan du blive skibsreder på Danmarks måske mest luksuriøse, private fartøj, oplyser Fyns Amts Avis.

Stem på verdens bedste sejlerfoto 2013

Vi giver dig link til fantastiske billeder du kan stemme på, hvis du er på facebook.

Faurby Yacht holder åbent hus 16. og 17. november

Flere og flere værfter og forhandlere i Danmark holder åbent hus, som en fast tradition.

Orkanen kaster med sejlbåde i Svendborg - nu over 58.000 besøg

Kurt Findsen var på pletten og filme både, der blev kastet var de legetøjsbåde. Den ene sank under orkanen. Opdateret 7. januar.

Interview: Ny Elvstrøm Sails boss vil tjene penge

I denne uge møder vi Niels Bjerregaard, der nu afløser CEO Claus Olsen. - Selvom man vækster, som Elvstrøm Sails gør for tiden, så skal der også være profit, siger Bjerregaard.

Omega 34 er fundet - drev 100 meter under vandet

Et af ofrene for orkanen er en Omega 34 fra Frederikssund, der blev sænket af en drivende flydebro i beton. - Den blev ramt i fribordet, siger Topdanmarks Sven Holmbo. Se fotos.

Advokat forudser retstvister om væltede både på land

Ingen kæde er stærkere end det svageste led – refleksioner over den forgangne storm. KDY-sejler og advokat Henrik Andersen tager ordet efter orkanen den 28. oktober.

Niels Jeppesen fortæller om ny 60 fods cruiser X6

- X6 er en båd, der har alle X generne på plads. Det er X-Yachts første i en potential ny serie af super moderne komfortable cruisers, siger designer Niels Jeppesen til minbaad.dk.

Se rullestorsejl og både i Hamborg - gratis adgang lørdag og søndag

Det er nu du skal starte bilen og køre til hanseboot. Vi har været der og kan anbefale en tur til udstillingen. Husk pas, så er der gratis adgang. Se fotos.

Advokathjælp til afmelding i skibsregistret - Dansk Sejlunion samler sager

Kan sejlere ikke dokumentere, at de ikke længere har gæld i båden, er det en omfattende proces at afmelde skibsregisteret. Dansk Sejlunion og advokat samler nu sagerne.