Gå til hoved-indhold

Udstillerne gør status efter første halvleg i Fredericia

I alt 14.486 besøgende havde passeret tælleapparaterne, da den første af de to Boat Show-weekender i Fredericia sluttede søndag aften. På torsdag fortsætter udstillingen. Se fotos.

Paul Elvstrøm fylder 85 år

Den murer-uddannede knægt forvandlede sejlsport fra at være en hobby for de velhavende til en interesse og en sport for alle danskere i en tid, da midlerne var få, skriver BT.

Prøv en Marex 320 ACC i Aabenraa frem til 3. marts

Båden er kåret som årets motorbåd 2013 i Europa. I torsdags kom den fra Marex værftet i Norge til Danmark.

Gæt en bådtype

Ud fra en kort beskrivelse, kan du så gætte bådtypen?

DS generalsekretær åbner udstilling på fredag og kårer talenter

Nu er det nu. Det 25. Boat Show i Fredericia åbner i denne uge, fredag morgen. Børn under 14 år har gratis adgang.

Gode tilbud på bådferie

Sunway Seatravel fra Egå ved Århus har fuld gang i bådudlejningen. De triste danske somre sender danskerne sydpå. Især Kroatien er populær, men der er gode tilbud i Grækenland.

Finntastic Games: Ny bog om Finnjolle OL-sejlads

Den engelske Finn- og OK-jollesejler Robert Deaves har begået en bog om de utroligt spændende dage under Finn-jollernes OL-sejladser i 2012. Bogen kan fås hos Amazon.

Rønnows klumme: Grøde i luften? Vi håber!

Man kan blive helt vinterdepressiv ved at følge den aktuelle debat i sejlsporten, skriver Claus Rønnow, der opfordrer til at man ser på alt det positive.

Gratis søsikkerhedskursus i Fredericia

Bliv klogere på redningsmidler, slukning af brand, redningsflåde og udstyr. Der er gratis søsikkerhedskurser på Boat Show, leveret af Watergames.dk

Floor Marine aflyser finanskrisen

Floor Marine A/S åbner nu nye udstillingslokaler på 2000 kvm i Risskov, og Floor udstiller 7 både i Fredericia. Fx årets båd, Dufour 360. Se også B/One, der vil være største klasse i Europa.