Gå til hoved-indhold

Tuco fik besøg af Regeringens embedsmænd

Tuco Marine Group i Faaborg havde i denne uge besøg af Regeringens embedsmænd og mange andre spidser, som et led i Dansk Industris studietur.

Danmarks største bådopbevaring har plads til 350 både

Vi besøger Søholm Yacht Service med 13.000 kvm i frostfrie haller i Broager ved Flensborg Fjord. Op til 60 fods både tages i kran og helriggede master hænges under loftet. Brugte Volvo Penta sælges.

Koldings Flydende udstilling fik pænt comeback

Trods regn og blæst mødte 2.600 personer op i Kolding. - Det synes vi er flot, siger udstillingschef Finn Mortensen fra Kolding Sejlklub, der gerne udstiller igen, især hvis Danboat bakker op.

Kæntret sejlbåd fik tre mand om bord igen

I lørdags var tre mand savnet på en svensk sejlbåd, men det løste besætningen selv, men SOK har haft travlt. Også i Aalborg hvor en sejlbåd drev ind i bro og knækkede masten

Kvinder lærer at kommunikere via matchrace

Næsten 80 kvinder var i Middelfart for at udvikle deres evner inden for kommunikation og samarbejde, ved at sejle matchrace.

Båd kæntret ved Flakfortet - tre personer savnes

En båd er kæntret i Øresund tæt på Flakfortet, hvor myndighederne lige nu leder efter tre personer. Se også video på localeyes.dk.

Fuld speedbåd-sejler håner politiet i Kerteminde

En 34-årig mand fra Kerteminde sigtes for spiritusejlads og for at tale nedsættende til politiet efter at han med fire andre sejlede fuld rundt i Kerteminde Havn.

 

Politiet finder lager i Polen med stjålne bådmotorer - hvem ejer dem?

Efterforskningssektion i Padborg søger ejermændene. Flere af bådmotorerne er lokaliseret stjålet omkring Silkeborg, Skanderborg og Norddjurs kommune i perioden fra den 5. - 21. juli.

 

 

Konkurs får størst konsekvens for Inderhavnsbroen

Byggeriet af Inderhavnsbroerne og kanalbroerne i København udsættes efter Pihl & Søn er konkursramt.

Skatteministeren mødte Danboat i en sejlbåd - afgift virker ikke

Danboats bestyrelse havde inviteret skatteminister Holger K. Nielsen om bord på formandens båd under Dragør-udstillingen. Bestyrelsen havde forinden meldt sig ind i SF for at få indflydelse.