Gå til hoved-indhold

X-Yachts giver en omgang før Palby Fyn Cup

X-Yachts holder åbent hus med flere af deres både. Det sker på torsdag den 30. maj fra kl. 19 - 20.30 i Bogense. Se blandt andet den nye Xp33.

Politiet: Hvem ejer to påhængsmotorer?

Politiet i Syd- og Sønderjylland beder nu om hjælp til at få identificeret to påhængsmotorer, som er fundet hos en polsk mand. Identificeres motorerne ikke slippes polakken fri af varetægtsfængsling.

 

Hallberg-Rassy 43 Mk III forbedret på 26 punkter

- Danskerne ikke er så vilde med både på over 43 fod, da det typisk er mand og kone, der sejler turbådene, siger Bo Hold om båden, der er forbedret på 26 punkter ift. forgænger. Pris 4,5 mio. kr.

Ramte mole med speedbåd - gashåndtag satte sig fast

En lille alu-speedbåd med tre børn og en voksen om bord, hamrede fredag ind i en stenmole ved Lynæs Havn. 11-årig dreng er uden for livsfare. - Redning gik virkelig hurtig, siger en kilde til minbaad.dk.

Minbaad.dk i Saint Tropez - gæt en båd fra blærerøvsbyen

I Sydfrankrigs perle, Saint Tropez, mødte minbaad.dk i går denne smukke motorbåd af en type, som vi ikke kender. Gør du det?

Gæt en båd fra Marselisborg

Nogle gange bliver man skakmat ved mødet med en fremmed fugl af en båd. Kender du bådtypen?

Nyt job: Dansk Sejlunion søger konsulenter

Efter Christian Steffensen gik til Dansk Golf Union og Allan Borch Madsen også søgte nye græsgange, søger DS nu to nye konsulenter til hhv. uddannelse og træning, og en til at hjælpe klubberne i gang med nye tiltag.

Lystfiskere møder Spækhuggere: Sejl for helvede

Team Thyfisker.dk var på havtur den 7. maj. Vi fik selskab af en flok spækhuggere, fortæller sejlerne der filmede lidt over et minut og blev skræmte af de kæmpe dyr.

Sea Ray 220 fundet - tyv ville bytte med bil

Ejeren af en Sey Ray i Rungsted blev ringet op at en mand fra Jylland, der ville sælge sin bil. Han blev tilbudt en Sea Ray i bytte for sin bil... Bilejer ville ikke ha dusør på 40.000 kr.

600 år tager det før en flaske forsvinder til søs

Sejlere skal tænke sig om før de smider affald i vandet. En norsk plakat demonstrerer hvor lang tid det tager før affald forsvinder.