Gå til hoved-indhold

Er store flerskrogsbåde kun til tursejlads?

Sejlere med store flerskrogsbåde kan vælge mellem to klasseforeninger. Men begge foreninger fokuserer på tursejlads, så kapsejlere skal måske vælge foreningerne helt fra.

Video: Se Nacra F18 vælte og ramme anden båd

Det er åbenbart ikke så ligetil at sejle katamaran. Se to hollandske både komme i nærkontakt. Skidt for nerverne og ikke helt ufarligt...

Bådhuset ny importør af Galia motorbåde

Bådhuset fra Beder ved Aarhus har indgået kontrakt med det polske Galia værft på både med udenbordsmotorer, der har et stort program.

Alo 28 koster gratis - hent hende i Norge

Alo 28, en norskbygget seilbåd fra 70erne gives væk til den første der er interesseret. Båden er netop hævet fra havets bund efter et år i dybet.

Michael Floor: Både skal ses i en hal - ny video

Virksomhedsbesøg: Floor Marine har nu 30 Bavaria og Dufour-både i en hal i Risskov. Men stadig har forhandleren en salgsbro i Egå. Vi filmer og interviewer.

Tag VHF/SRC kursus på nettet

Nu kan du nemt og billigt forberede dig til Søfartsstyrelsens SRC-prøve online. Dansk Sejlunion og Marstal Navigationsskole har lavet kurset, der åbner på mandag.

Farvel og tak fra Rønnow

Coach, forfatter, sejlerskoleinstruktør og Bandholm 27-ejer Claus Rønnow fra Sundby Sejlforening, takker af på minbaad.dk. Vi takker for klummerne der fremmer sejlglæden. Se Rønnows YouTube-favorit.

Bengt-Erik Iversen ny journalist på minbaad.dk

Nordmanden Bengt-Erik Iversen er en af Nordens mest erfarne

motorbådsjournalister og nu er han også her på siden. Han arrangerer Nordisk Bådtest, hvor minbaad.dk deltager fra Danmark.

Aprilsnar: Ophævelse af omstridt bådafgift er kommet nærmere

Den stærkt forhadte bådafgift, står foran sin snarlige ophævelse, forlyder det nu fra en kilde tæt på skatteminister, Holger K. Nielsen (SF).

Elegante Eleonora på 213 ton passes af 9 mand

Båden på 49,5 meter er bygget i stål og er kun ti år gammel. Eleonora er en replika af Westward fra 1910. Ni mand passer den året rundt, fortæller bådsmand til minbaad.dk i Cannes.