Gå til hoved-indhold

Betaling ved indgang og regn kostede måske færre besøg på Copenhagen Boat Show - 15.613 var i Ishøj

Copenhagen Boat Show 2021 havde publikumsrekord på 21.630 besøgende, men i 2022 dalede besøgstallet trods ekstra åbent om torsdagen, men i år var der indført betaling ved indgangen. - Vi er meget glade og tilfredse, siger Henrik Jørgensen fra udstillingsteamet i Ishøj.

Fyns Amts Avis Søsiden-redaktør Søren Stidsholt Nielsen takker af

Efter 46 år hos Fyns Amts Avis og 52 år i mediebranchen takkede Søsiden-redaktør Søren Stidsholt Nielsen af. og Søsiden lukker. Han blev fejret i passende rammer hos Danmarks Museum for Lystsejlads, og det var en stor forsamling, der var mødt op for at tage afsked.

 

Update fra Stena Line efter brand: - Vi forstår godt, at det har været en ekstremt stressende oplevelse

Rederiet sender nu en opdatering, efter at færgen Stena Scandica mandag brød i brand. 32 passagerer nåede at blive evakueret fra skibet.

Opsigtsvækkende kapring: Fuld mand forsøgte at komme ombord på Fanøfærgen midt om natten

En 58-årig fik natten til mandag et desperat ønske om at komme til Fanø. Et ønske, som hverken rederiet eller ordensmagten kunne imødekomme. Manden skred derfor til handling.

3. part-artikel: Top 7 aktiviteter under en sejlferie

Mange bruger forsommeren, sommeren og sensommeren på at rejse rundt i båd til de mange kystbyer, og der kan for visse tures vedkommende være tale om længere passager. Her en lille artikel om 7 top aktiviteter.

Sverige: 300 personer skulle evakueres fra Stena Scandica - hør nødkaldet fra færgen

En brand tvang mandag den danskflagede Stena Scandica til at udsende en nødmelding. Efter planen skulle 58 besætningsmedlemmer og 241 passagerer evakueres, men i stedet lykkedes det besætningen at få kontrol over skibet.

Copenhagen Boat Show er i fuld gang i Ishøj - marked påvirket af inflation

Vi var på den flydende bådudstilling i går, hvor man for første gang tager 80 kroner ved indgangen og man venter spændt på hvordan det afspejler sig i antal besøg. - Markedet er påvirket af inflation, siger brancheformand Jens Quorning.

65-årige Susanne mødte isbjørn under rotur på Grønland

På 58 dage kom Susanne Jars fra Brabrand to gange helt tæt på de store bjørne. - Man når ikke at blive bange, fortæller roeren til TV 2 Østjylland.

Bådagent Danmark oplever stigende efterspørgsel på brugte både - mød Bådagent på Copenhagen Boat Show

Ikke mindst det seneste år har Bådagent Danmark oplevet en stigende efterspørgsel på gode brugte sejl- og motorbåde. Fra på torsdag i Ishøj kan du møde firmaet, der søger kvalitetsbåde til købestærke sejlere.

30-årig sejler måtte køles af i havnen efter bådbrand

Manden nåede at hoppe overbord, inden branden for alvor tog fat i båden på havnen i Silkeborg. Flere både blev skadet under branden.