Gå til hoved-indhold

Sissel og Leonora reddet af indsamling og auktion på Garmin-udstyr

De to kommende jordomsejlere Sissel Therkildsen og Leonora Vallentin fik samlet over 232.000 kroner ind til deres ekstra regning på 270.000 kroner for en skjult skade i skroget på deres Beneteau 50. - Hvis ikke de 232.000 kroner var kommet ind, kom vi ikke afsted til juli, siger de nu.

Høje renter og høj inflation får ikke Siim Båd & Motor til at rebe sejlene - udstiller 20 både på Boat Show

Der udstilles ikke mange sejlbåde i Fredericia og den der har flest motorbåde med er Jacob Siim fra Siim Båd & Motor fra Silkeborg-kanten. - Folk køber stadig både, selvom nogle er ramt af krisen, siger Jacob Siim til minbaad.dk. Søndag 5. marts slutter udstilling.

Bådagent Danmark: Sørg for en uvildig ekspertundersøgelse før bådkøb – pengene tjenes ofte hjem og giver tryghed ved køb

Fornylig kom to unge sejlere galt afsted da de fik undersøgt deres ældre 50 fods sejlbåd, her fandt en bådbesigtiger ikke skjulte fejl. – Men det sker heldigvis sjældent, siger Michael Staufeldt fra Bådagent Danmark, der opfordrer til altid at bruge eksperthjælp af mange grunde.

Vær mere rummelig overfor de nye sejlere, siger sejler og foredragsholder Mads Christensen

Han er kendt som Blærerøven. Navnet er Mads Christensen, der nu bor i Italien 3 uger om måneden og en uge på sin 48 fods kulfiberbåd i Tuborg Havn. Han holdt foredrag foran flere hundrede tilskuere på Boat Show. Vi talte med den 57-årige hurtigsnakker bagefter.

Vil du gøre en forskel for havmiljøet? Dansk Sejlunion søger Blå Ambassadører

Har du lyst til at arbejde med bæredygtighed, faciliteter og et renere havmiljø i et stærkt fællesskab af andre vandglade frivillige, så meld dig som Blå Ambassadør i Dansk Sejlunions nye netværk.

TV-kendissen Felix Smith og vennen Anders Mundelin skaber serie Vind i sejlene for dummies

De to nye sejlere optrådte foran Boat Shows publikum i Fredericia i lørdags. Her sender vi det meget velproducerede, lærerige og underholdende video-indslag, der i 1. afsnit foregår på en milliondyr X-Yachts, men principperne er de samme uanset hvor dyre bådene er.

Sissel og Leonora var rystet efter Spækhugger-angreb på deres ror i 2022

På Boat Show var de to unge kvinder, Sissel og Leonora fra København, på scenen hvor de foran et par hundrede tilskuere fortalte om deres udfordringer. De fortalte også om da deres Beneteau 50 blev angrebet udfor Spanien i 2022. Nu har de en plan for hvad de skal gøre.

Danske Tursejlere tog Palby-prisen og sendte check på 10.000 kr. videre til Dansk Søredningsselskab

Leif Nielsen, at Danske Tursejlere ønskede at donere den check på 10.000 kr. som fulgte med Palby prisen til Dansk Søredningsselskab. Denne gestus blev mødt med stående applaus af de omkring 350 udstillere, der var med til prisoverrækkelsen.

Endelig er bådudstillingen i Fredericia i fuld gang - folk køber massivt ind af bådudstyr

Der er næsten ikke til at få plads på gangene på Boat Show i Fredericia for sejlerne har ventet fire år på at komme på bådudstilling. Bådudstyrsforretninger har lange køer og hos Hjertmans.dk havde man allerede tømte kasser med udstyr på første dag, hvor 2129 gæster mødte op.

Luffe 40.20 har vind i sejlene - se den i Frederica på Boat Show lige nu

Den smukke Luffe 40.20 har ikke været udstillet før. Båden er en markant moderniseret udgave af den populære 40.04 med blandt andet større ståhøjde, dobbelt rat og hækklap der kan køres ned. I dag fredag 24. februar startede Boat Show 2023.