Gå til hoved-indhold

Garmin får nu On-board servicecenter i Danmark

BM Marine Service i Køge bliver det første autoriserede Garmin On-board servicecenter i Danmark.

 

DS-kommunikationschef Christian Borch stopper

Dansk Sejlunion satser ekstra på kommunikation i år, men nu stopper deres vigtigste kort i et OL-år, erfarer minbaad.dk.

W3 forsynes nu med maling fra Tempo Bådudstyr

W3 på Østerbro i København har med Tempo Bådudstyr indgået samarbejde, så W3 kan sælge mange af de mest benyttede malervarer til forårsklargøringen.

 

Fransk AC hold trækker stikket til Americas Cup

Grundet finansielle problemer trækker det Franske hold sig fra Americas Cup. Det sker lige op til World Series stævnet i Napoli

Politiet: Hvem ejer denne kasse?

Helt nye Raymarine instrumenter og en kasse med Hempel bådplejemidler er fundet i Polen, fortæller politiassistent Flemming Djernæs, der efterlyser ejeren gennem minbaad.dk.

 

Fra Claus V til ShipShape i Rungsted

Claus V-ansatte blev fyret da københavner-butikken lukkede efter den druknede. Nu er Bo Ebsen hyret i ShipShape. Og tidligere Claus V-ejer Tim Refsgaard er hos Engholm.

Hvad er hvad i sejlads - se maritime ordbøger

Hvad er et gangspil? En slags rollator? En løjert? En fræk fyr måske? Er et nathus det lille hus? Der findes mange sære maritime udtryk, læs med her og bliv klogere.

Odense-firma åbner Bådkommissæren

43-årige Søren Nielsen fra Odense Marine Center har overtaget det tidligere konkursramte Bådkommissæren, der nu omdøbes til Havnens Marine Center, fortæller den nye ejer til minbaad.dk.

Ketner Outdoor konkurs - 22 ansatte er opsagt

Steen Grønlund fra Ketner Outdoor siger til minbaad.dk, at konkursen bl.a. skyldes, at et søsterselskab efterlod en regning på 10-11 mio. kr.

TV: 25 års flashback i Americas Cup

Minbaad.dk har fundet et 25 år gammelt videoklip fra Americas cup i 1987 - Stars and Stripes mod Kookaburra III.