Gå til hoved-indhold
OK-jollesejleren og marinemaler Ken Zier viser sin nye bog frem, One Man One Beach. Foto: Troels LykkeKort Nyt
OK-jollesejleren og marinemaler Ken Zier viser sin nye bog frem, One Man One Beach. Foto: Troels Lykke

Se maraton-maler Ken Ziers fantastiske billeder på Mols

Den nu landskendte marinemaler Ken Zier viser 52 malerier fra Lyngsbæk Strand ved Ebeltoft frem i Fuglsøcentret på Mols i efterårsferien frem til 20. september.

Af Troels Lykke |

Snyd dig ikke for at se de 52 malerier, som Ken Zier har skabt. Hver uge i et år har han malet et nyt maleri.

Og nu udstilles de i Fuglsøcenteret på Mols. Og billederne, der koster fra 9.000 kr. og op til 42.000 kroner, er virkelig flotte. Nogle med meget vand, nogle med meget himmel og nogle med meget strand.

Ved hvert billede er der en lille tekst, der fortæller om hvad marinemaler Ken Zier ser.

- Jeg malede hvert billede på en dag, nogle gange var det koldt, så skulle det gå stærkt og billederne blev ikke så store, siger Ken Zier, der nu har udgivet en bog One Man One Beach, som man kan købe for 400 kroner på www.oneman-onebeach.com

Bogen er virkelig flot og er en man kan have liggende på sit stuebord. Allerede til ferniseringen i fredags den 11. september solgte Ken Zier masser af billeder som han signerede.

Der var ligefrem kø og rigtigt mange mennesker da udstillingen åbnede i et stort ovalt rum med de 52 billeder, hvor rigtigt mange allerede er solgt.

Hvis du ikke når at komme til Fuglsøcenteret i efterårsferien, så kan du se nogle af billederne på hanseboot-udstillingen i Hamborg.

Udstillingen på Fuglsøcenteret kører frem til 20. september. Der er åbent dagligt fra 10 til 17.

Billede 44.

Mange tog turen til Fuglsøcenteret, blandt andet minbaad.dk.

Ken Zier solgte rigtigt mange af bogen til 400 kroner. I alt har han 1.000 bøger at sælge af. Og de skal nok blive solgt mener han.

content-loader
content-loader
content-loader