Gå til hoved-indhold

Regeringen vil hæve forsikringsafgift med 34 procent

Afgiften på lystbådeness kaskoforsikring skal øges fra 1 til 1,34 procent, mener Regeringen. Dansk Sejlunion arbejder nu på et høringssvar for at undgå afgiftsstigningen. Der er frist i dag.

Mærsks Klem VIII til 40 mio. kr. gik på grund i Hundested - skipper forklarer

Den store Swan gik på grund forleden, selvom skipper Kristian Hansen tjekkede dybde hos havnefogde før indsejling. Se foto af båden, der nu sælges for 5,4 mio. euro eller omtrent 40 mio. kr.

Masser af god energi på Faurbys husmesse

I dag er der også åbent værft hos Faurby. I går mødte vi direktøren, der solgte en Faurby 325E. Sejlmagere og udstyrsforhandlere er der også. Fotos. X-Yachts holder også åbent i dag.

Hallberg-Rassy hyrer igen nye bådebyggere

Hallberg-Rassys direktør, Magnus Rassy, melder om forsigtig optimisme. - Vi har solgt mere end vi har regnet med, lige fra 310eren til 64eren, siger han i dag til minbaad.dk

Netreklamer vokser igen - nu med 10 procent i år

I forhold til 2011 bruger virksomheder igen flere penge på netreklamer. - Det giver os mod på mere udvikling, siger bestyrelsesformand på minbad.dk. Store dagblade viser til gengæld tocifrede tab.

Husmesse hos Faurby - sådan bygges bådene

Se et dansk designmøbel i form af en båd blive til, lokker Faurby, der har åbent hus i weekenden. Mød også Elvstrøm Sails, B&G/Simrad, Garmin, Raymarine, KEM, Pelle P og Mast2Keel.

Volvo Penta på prisvindende både i Italien

Et af de førende, italienske bådmagasiner, Vela e Motore, har valgt årets både. I fire af fem både, var der svenske Volvo Penta om bord.

Par forlader sejlbåd i Stillehavet - reddet af skib

Stillehavet kan slå hårdt, erfarede Tania Davies og Steve Jones, der skød nødraket og drev i to dage. Se på jp.dk hvordan de løftes på et fragtskib.

TV: Se jomfrutur med wFoil 18 Albatross

Tomaž Zore, slovensk designer, har udviklet en hydrofoilbåd, wFoil 18 Albatross, der 'flyver' næsten 100 km/t. med propel. Ideen er den også kan sejle for sejl.

North Sails Europa vil købe North Sails USA

Ib Ussing Andersen, formand for bestyrelsen i North Sails Europa, fortæller til minbaad.dk, at man ønsker at købe North Sails USA. Prisen oplyses ikke pt.