Gå til hoved-indhold

Køb Drabant 24 på mitbaadmarked.dk

Se hvad du kan få af sejlbåd for 42.000 kroner. På minbaad.dks bådmarked er det gratis at sætte sin båd til salg. Nye og mest sete både vises på minbaad.dk

Elvstrøm 717 Projekt: Nyt rorsystem samt støbning af sværdkiste

Jesper B. Larsen skrider fremad med sin gamle Elvstrøm 717 som efterhånden har gennemgået en del modificeringer

Tidligere gast: Hr. Møller var en fintfølende rorsmand

Det siger tidligere ansat på KLEM-bådene, Peter Thagaard Olesen til minbaad.dk. Han sejlede Swan 60 og X-73 med Mærsk Mc-Kinney Møller fra 2000 til 2003.

Hollandsk krydsfiner-Racer vil skabe ny klasse

Hollænderne fra Waarschip er med model 700 LD klar med en ægte racer. Et selvbyggersæt tilbydes der dog ikke længere.

Sejleren Mærsk Mc-Kinney Møller er død

Den aktive sejler, der havde sin Swan 82 liggende i Tuborg Havn, er død i dag. Han blev 98 år. Se galleri midt på minbaad.dk

TV: Bådejer Allan Jensen reddede 21 liv på Utøya

Allan Jensen var en helt i et virvar af massemord og kaos, og en mand som trodsede al sund fornuft og sejlede mod øen for at redde de unge fra Breiviks kugler.

TV-drama: Rundt om jorden på 45 dage

Banque Populaire der har rekorden rundt om jorden har produceret en video, der belyser turen fra de dramatiske og spændene vinkler

Niels Jeppesen: Xp 33 bliver ny trendsætter

De 30 første Xp 33 koster 955.000 kr. i intropris. Båden, der flyder i 2013, har 15 procent mere sejlareal, men er alligevel 70 procent mere stabil. Xp 33 er 10 procent hurtigere end en X-99.

Boatclub lystbådeværft vil sætte flere både i søen

Boatclub runder på søndag 1 års drift. Lystbådeværftet i Kolding har haft en fornuftig start med 25 både til opbevaring og nye anlægsinvesteringer.

Martin Kirketerp underviser på Oure

OL-guldvinder og Volvo Ocean Race-sejler er ombejlet. Nu skal Kirketerp undervise 30 elever på OURE HØJSKOLEs sportslinje, der har OL-uge.