Gå til hoved-indhold

Gæt en motorbåd?

Vi giver et års gratis læsning på minbaad.dk, hvis man kan gætte, hvilken båd, der er tale om. Vi ved det nemlig ikke selv.

Bianca Yachts grundlægger Holger Leth Christensen er død

Nekrolog. En af dansk lystbådebyggeris pionerer, bådebygger Holger Leth Christensen, Rudkøbing, blev 77 år. Han byggede Bianca- og Sagittabåde, oplyser Bianca27.net.

 

Både i Bella tilbage i gamle rytme - 2013 droppes

Bådbranchen kan ånde lettet op. Der bliver kun en stor indendørs bådudstilling i 2013 og det er i Fredericia. Både i Bella kører igen i lige år.

Rønnow: Er det umagen værd at have båd

De fleste har en gang imellem spurgt sig selv: ”Er det egentlig umagen værd at have båd? Er det ikke bare et bundløst kar at hælde penge i?

Dragerne slår igennem indenfor musikken

Det er første gang at Dragerne bruges i en dansk musikvideo og man fornemmer stemningen i musikken og blandt sejlerne, fortæller Lars Stenfeldt.

 

Første fotos af ny Marex 320 Aft Cabin Cruiser

Prototypen er ved at blive prøvesejle​t, men er ikke færdig ved værftet i Norge, fortæller Henrik Reese fra Aabenraa.

Ny Luffe 3.6 klar i 2013 - smal hurtigsejler

Søsat og sejlklar i Kolding havn koster Luffe 3.6 1,65 mio. kr. Læs om hvad du får for pengene. Konstruktør Oluf Jørgensen har ordet.

Danskernes gidseltager er fanget

11 formodede pirater, der er mistænkt for at stå bag gidseltagning af Kalundborg-sejlerne, er anholt af somalisk politi.

Stop tyven på forhånd - tag forholdsregler

Ved at tage nogle simple forholdsregler, kan du nedsætte risikoen for at blive bestjålet, når din båd ligger i havn, det fortæller Topdanmark, der her giver gode råd.

Prisbelønnet film "Magten over Havet" vises på DR

"Magten over Havet” vandt guld ved World Media Festival i Hamburg fornylig. Filmen vises på DR K første gang den 21. maj kl. 20.50.