Gå til hoved-indhold

33 fods trimaran-ulykke - nu indsamling til savnedes børn - se også TV om båden

Indsamling er startet på facebook, og det er tilsyneladende onklen til den savnedes børn, der har taget initiativet. Se nu TV 2-indslag om den 33 fods båd, bygget af Bent Quorning.

Hellers holder kæmpe udsalg - penge til ny retssag

Hellers i Kastrup holder Stormvarsel-udsalg på fredag og lørdag. - Vi skal have midler til at slås mod Konkurrencestyrelsen, siger Peter Heller.

Ken Zier vil male et maleri om ugen fra Ebeltoft Vig - en protest mod travlhed

- Det næste års tid vil jeg male et maleri om ugen fra samme strand, siger den maritime kunstner og OK-sejler, der bagefter udgiver bogen One Man One Beach. Følg ham på nettet.

Tre sejlere savnes efter forlis i Biscayen - aktiv eftersøgning stoppet

Tre mænd på 33, 34 og 55 sejlede angiveligt ud fra kysten i Brest, Frankrig for to dage siden. Dele af trimaran er efterfølgende fundet drivende rundt i vandet - uden besætningsmedlemmerne. Opdateret.

Respekteret sejlsportsforfatter Bent Lyman er død

Journalist, foredragsholder og forfatter, Bent Lyman fra Thurø, blev kun 66 år efter længere tids kræftsygdom. - Han var en super formidler, siger Knut Iversen.

Se ældre skibe blive fikset på Admiral Kaj i København

Matroser skal slibe og lakere alle master, bomme og rær, afrigge tovværk, lapsalve riggen, tørre og pakke sejl på Mira, Halmø og Lilla Dan frem til 12. oktober.

Huslejesag: Hellers fik medvind i Sø- og Handelsretten

Hellers Ýachtværft har vundet mere end en halv sejr over konkurrencemyndighederne og Kammeradvokaten. Sag skal gå om og Kastrup-firmaet skal ikke betale 850.000 kr. her og nu.

X-Yachts viser ny XP 33 frem på Fredericia-messe

- En 33-fods båd, XP 33, er efter vores opfattelse er helt perfekt til danske og nordiske forhold, siger X-Yachts Niels Thomsen om båden til lige under en mio. kroner.

TV: Skandaløs søsætning af dyr motorbåd

Metoden var god nok, men udførelsen elendig da et russisk værft for nyligt søsætte en dyr motoryacht til adskillige millioner kroner.

Cope Marine vil passe din båd og bundmale den

Et nyt firma i bådbranchen som varetager alt fra opbevaring i Ringsted og transport, rådgivning og bundmaling, ser nu dagens lys.