Gå til hoved-indhold

TV: Skandaløs søsætning af dyr motorbåd

Metoden var god nok, men udførelsen elendig da et russisk værft for nyligt søsætte en dyr motoryacht til adskillige millioner kroner.

Cope Marine vil passe din båd og bundmale den

Et nyt firma i bådbranchen som varetager alt fra opbevaring i Ringsted og transport, rådgivning og bundmaling, ser nu dagens lys.

 

Yamaha giver den gas på udstilling i Fredericia

Danskerne downsizer, når det gælder nye biler, og den tendens ses også på bådmarkedet, oplever Yamaha Motor Scandinavia.

Reese Marin udstiller ny Marex 320 i Hamborg

Der er verdenspremiere på den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser på den internationale bådudstilling i Hamborg, Hanseboot, fra 27. oktober til 4. november.

Google Analytics: 41,92 procent flere besøger minbaad.dk

Den seneste måned, målt i forhold til 2011, viser at minbaad.dks besøgstal er steget med 41,92 procent. Den seneste måned var der 106.378 besøgende.

Rønnows klumme: Hvorfor sejler vi – eller hvorfor sejler vi ikke?

- Jeg bliver lidt ked af at se rundt omkring i havnene, hvordan man ser rigtig mange fartøjer, som bare ligger ubrugte hen. De ligger bare – misligeholdte og overbegroede, skriver Claus Rønnow.

Høj promille indblandet i tragisk Hundige-ulykke

Tre af de fire mænd, som omkom for ni dage siden i en bådulykke ved Hundige Havn, havde en for høj alkoholpromille til at sejle speedbåd.

 

TV: Vi mødte en meget anderledes båd i Cannes

Wider 42, der kan sejle 50 knob, er perfekt at bade fra når den gøres 6,6 meter bred.

Hundige-ulykken: De fire sejlere druknede

Undersøgelserne af de omkomne viser at alle var druknet og dermed ikke døde af kvæstelser. Poltiet fandt ingen GPS eller navigationsudstyr. Mobiltelefoner døde 00.15.

 

X-Yachts Niels Thomsen: Cannes-udstilling er vigtig

Bådudstillingen i Cannes sluttede i går i 28 graders varme. Vi var der med omkring 50.000 andre, der så flere verdenspremiere, superyachts og andre både. Udstillingen vokser. Se fotos.