Gå til hoved-indhold

Jeppe og Laura er nye ejere af gratis Granada 24: Vi savnede et projekt, som vi kunne kaste os over

Jeppe Lindeskov på 26 år og Laura Hjortshøj på 22 år fra Odense har kastet sig ud i bådlivet og starter med at få en masse erfaring med at renovere. De fik foræret en Granada 24, som ellers skulle skrottes. Men den trængte til deres kærlige hænder.

36 fods motorbåd havde stort hul i skroget - to mand reddet af Dansk Søredningsselskab i Assens

Redningsfartøjet Thor måtte tirsdag skibe ud fra Assens havn til en nødstedt motorbåd, der tog vand ind.

Vi spottede Jeff Bezos nye kæmpe superyacht i stål på 127 meter i Palma de Mallorca

Jeff Bezos, der er på 3. pladsen på Forbes “The Real Time Billionaires List” med en formue på 139,1 milliarder dollars har en 127 meter superyacht Koru, som vi så i havnen i Palma, hvor vi kom helt tæt på. Se video af den gigantiske båd.

Manglende plads i båden? Flextrash er den fleksible og miljørigtige skraldespand til båden

Med den smarte og fleksible skraldespand fra Flextrash, er der mulighed for at have en skraldespand næsten alle steder.

Politiet: Sejlbåd ved Aabenraa bliver destrueret som strandingsgods hvis ejer ikke melder sig

Sydjyllands Politi efterlyser ejeren af en glasfibersejlbåd med navnet Great C, der er drevet i land på strækningen mellem Barsø Landing og Spramhuse, nord for Aabenraa. Melder ejeren sig ikke indenfor en måned, bliver båden destrueret som strandingsgods.

Ny udstilling i Svendborg om Peer og Peter Bruuns klassikere: Det begyndte i en lade på Thurø

Lystsejladsmuseet i Svendborg præsenterer konstruktørerne Peer og Peter Bruuns klassikere som bl.a. Flipper-Jollen, Megin, Spækhugger og Grinde. Journalist Søren Stidsholt Nielsen fortæller om udstillingen, som minbaad.dk også har besøgt i Svendborg. Den er virkelig et besøg værd.

Norsk sejlbåd tvinger bornholmerfærgen Express 5 til at lave en undvigemanøvre før indsejling

Lyst viger for brød. Det forstod en norsk besætning på en sejlbåd tilsyneladende ikke. Den store færgekatamaran måtte lave en 360er, viser webcam på havnen i Rønne. TV 2 Bornholm skriver om sagen.

Vikingeskib droppet i DR-serie Togtet: Alt for farligt på tur mod Amerika via Grønland

For at få den fulde oplevelse af vikingernes krævende rejse og for at mærke deres udfordringer på egen krop, var det udgangspunktet, at rejsen skulle foregå i et vikingeskib uden moderne hjælpemidler – det blev dog droppet. Se serien på dr.dk.

Sailing Columbie kommenterer på negative gasteoplevelser: Vi skal adskille forretning og gastesejlads

Felix og Cameron Frost Gotthard fra virksomheden “Sailing Columbie” har udviklet et koncept, der skaber gennemsigtighed og gennemskuelighed i gastesejlads og adskiller forretning og gastesejlads. Læs deres kommentar.

Sikkerhed til de små sejlere fra SECUMAR

Tyske SECUMAR har siden de blev grundlagt været fyrtårnet for sikkerhed til søs. De producere stadig deres veste på egen fabrik i Hamborg, hvilket også gør sig gældende for deres oppustelige børneveste, hvilket betyder veste i højeste liga indenfor sikkerhed til familiens yngste generation.