Gå til hoved-indhold

Kæmpe Hanse Yachts melder fra fra til verdens største bådudstilling, boot til januar

Hanse Yachts frygter stadig corona. - Så snart de ydre forhold for indendørs arrangementer, der afholdes om vinteren, er normaliseret, ser Hanse Yachts frem til igen at præsentere både på relevante bådmesser, fortæller Hanse Yachts. Importør Reese har forståelse for aflysning.

Inkarneret H-båds-sejler fra Silkeborg, Ole Christensen, er gået bort efter sidste hårde år

H-bådssejlads var en stor del af Ole Christens liv og var æresmedlem i H-bådsklubben. Selv da han fik en hjerneblødning og mistede sin stemme og førlighed gik Ole op H-båds-sejlads med liv og sjæl og støttede kæmpe stævne i både Silkeborg og Egå. Han nåede at blive 80 år.

Fuld skipper sejler 100 meter tysk containerskib på grund ved Strib

Et tysk containerskib, der natten til fredag stødte på grund i Lillebælt, ventes at blive trukket fri søndag, oplyser Fyns Politi lørdag formiddag.

Fredericia Boat Show tilbage i februar 2023 - forventer 30.000 besøgende

Efter corona-aflysning i 2021 er Fredericia Boat Show tilbage i foråret 2023 - udstillere og anslået 30.000 bådinteresserede glæder sig til gensynet. Læs her hvad Tempo Bådsalg, Dansk Marine Center og Pro-Safe Marine stiller med af både.

Er du klar til verdens største bådudstilling boot i Düsseldorf i januar 2023?

Billetterne er nu givet fri og kan købes online. Düsseldorf Messe Tower summer af forventning til boot 2023, som igen vil kaste i Düsseldorf fra 21. til 29. januar. Omkring 1.500 udstillere vil være om bord næste år fra 60 lande. boot er SÅ klar efter corona-aflysning i 2022.

​​Kristjan Pigsborg Kristjansen hyres af Flexofold i Vejle som Key Account Manager

Flexofold, en af ​​verdens førende producenter af foldepropeller til sejlbåde, har udnævner nu ​​Kristjan Pigsborg Kristjansen som ny Key Account Manager. Fra sit job i Vejle vil hans fokus være at bygge videre på Flexofolds eksisterende relationer til globale skibsværfter

M/S Museet for Søfart i Helsingør henter ny direktør fra Nationalmuseet

Bestyrelsen har ansat den 44-årige Anni Mogensen som ny direktør. Hun er cand.mag. i retorik og har en HD i ledelse fra Copenhagen Business School.

Kom du på vandet i 2022? En mere solrig sommer finder du næppe

2022 kan slå rekorder. Det røber DMI's meteorologer i et nyt skriv, der kigger tilbage på de sidste ni måneders vejrfænomener. Bare få timer timer mere end normalt skal solen skinne for at nå rekorden fra 2018.

Keep Sailing synger på sidste vers - gem dine data inden mandag

Minder fra Keep Sailing-appen kan gå tabt, hvis du ikke inden mandag henter eller overfører dine filer. Positionsdata kan eksempelvis overføres til Sailserver.

Skift det danske gråvejr ud med sol i Fransk Polynesien - skipper søges til langtursbåd

Kan du fikse både, arrangere sociale ture og stå bag roret? Så kan din næste arbejdsplads blive i Stillehavets Fransk Polynesien. Stillingen er fuld tid for minimum en toårig periode.