Gå til hoved-indhold

Førerløs sejlbåd fundet ved Falster

En båd for fulde sejl gik på grund mellem Falster og Møn, uden personer om bord. Politiet fryger at sejler er faldet i vandet.

Hval tæt på at sænke 50 fods sejlbåd ved Mexico

Resolut stoppede 67-årige Max Young en madras i hullet i skibets skrog, han aktiverede skibets pumper og begyndte også selv at øse vand ud.

2.000 besøgte udstillingen Fyn til Søs i Svendborg

Lørdag 9. juni var der godt besøgt på den flydende bådudstilling i Svendborg, men dagen efter regnede det og mange besøgende blev væk. Vi besøgte udstillingen.

Tysk RIB forhandles nu syd for Aarhus

En serie RIB både fra det tyske Heytex i størrelsen fra 3,50 – 6,50 meter sælges nu af Baadhuset i Beder.

Herlig ny fotojournalistisk bog om ankerpladser

Danmarks Dejligste Ankerpladser er skrevet af Thurø-journalisten Bent Lyman. Bogen tager læseren med på en odyssé til 103 ankerpladser i Danmark. Vi giver bogen topkarakter.

Mød Danmarks flydende kulturarv i Ebeltoft

Læg sommerturen forbi Ebeltoft i dagene 11. til 15. juli og se både fra en svunden tid, når Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer afholder sit årlige sommertræf.

 

Søsætning af gummibåd gik galt

Datter sad på bagsæde med vand op til ruden. Hvem kender ejeren?

Påhængsmotorer stjålet i massevis fra klubbåde

De sidste par uger har sejlklubber landet over fået stjålet påhængsmotorer på klubbåde, især i Fredericia og Faaborg. Tyvene formodes at være østeuropæiske bander.

Gæt en motorbåd?

Vi giver et års gratis læsning på minbaad.dk, hvis man kan gætte, hvilken båd, der er tale om. Vi ved det nemlig ikke selv.

Bianca Yachts grundlægger Holger Leth Christensen er død

Nekrolog. En af dansk lystbådebyggeris pionerer, bådebygger Holger Leth Christensen, Rudkøbing, blev 77 år. Han byggede Bianca- og Sagittabåde, oplyser Bianca27.net.