Gå til hoved-indhold

Minbaad.dk kører mindst 40 procent hurtigere

- Siden er blevet over 40 procent hurtigere siden december, viser Google Analytics, siger Kenneth Nielsen fra Ezl-Data, der hoster minbaad.dk

Rygte: Bådkommissæren åbner snart

Ifølge Kjerteminde Avis, så er en snarlig genåbning forestående af den maritime forretning, der ellers krakkede i september sidste år.

Vind SLAM-taske - Synes godt om minbaad.dk - delmål 1.000

Ved at klikke under alle artikler på 'Synes godt om' at minbaad.dk er på facebook, kan du vinde en vandtæt SLAM-taske, når i alt 1.000 synes godt om minbaad.dk.

Fulde sejlere i havsnød nord for Fyn

Tre fulde sejlerne forsøges nu sigtet, efter politiet måtte hente dem nord for Fyn. De sejlede på en 36 fod lang kutter, skriver dr.dk p4

Sådan virker mobilt internet på vandet

Dækningen med mobilt bredbånd bliver konstant bedre, så man lettere kan bruge det til søs, lyder det fra Jakob Pedersen fra bredbaandsmatch.dk i Aarhus.

Svensk AC hold tester kæmpevinge

Det svenske Americas cup hold, Team Artemis har eksperimenteret med at sætte vingesejlet fra den kommende Americas cup båd på en Orma 60 trimaran.

X-Yachts salgsafdeling i Frankrig gav underskud

Sidste års underskud på 14 mio. kr. hos X-Yachts skyldes primært en fransk afdeling, fortæller Lars Jeppesen. Næste regnskabsresultat forventes langt bedre.

Sense 55 imponerede ved stor test hos Beneteau

Beneteau inviterede journalister fra hele verden til Sydfrankrig. Minbaad.dk/BådNyt var i La Ciotat ved Marseille forleden. Flotte Sense 55 er en drøm i store bølger. Se fotos.

Lorenzen: Engagementet svigter - sejlsporten lider

Der findes løgn, forbandet løgn og så statistik, som et gammelt mundheld udtrykker det. Men tendensen er klar, sejlsporten lider – også i Australien, som ellers er et mekka for sejlsport.

Gæt en kold båd

Vi har modtaget dette billede fra et stort bådværft. Kan du gætte hvilken model der er tale om?