Gå til hoved-indhold

Bådbranchen bakker op om Både i Bella

Udstillingen oplever god opbakning fra bådbranchen og forventningerne til Både i Bella, siger udstillingschef Bo Rasmussen. Udstilling starter 24. februar.

50 billeder fra året der gik

Vi har valgt mange billeder ud fra året der gik, det er dog ikke alle begivenheder eller mesterskaber der er med.

Fald ikke af din RIB - du kan dø af det - video

Kort video viser hvor galt det kan gå når man leger i RIB, hvor en rorsmand falder i vandet mens båden fortsætter i cirkler.

Ny storm på vej, igen

Så skal den danske vestkyst og i særdeleshed det sydlige Norge til at ruste sig til endnu en storm. Denne gang er det ”Emil” der skal lave rav i den. Se vild video og fotos.

Hvor slemt ser det ud med bådene efter stormen?

Sådan spørger en læser, Kim Jørgensen, der opfordrer andre til også at sende billeder ind fra bekadigede både efter stormen i december.

10 mest læste artikler på minbaad.dk i 2011

Ud af minbaad.dks 1.708 artikler i år var artiklen Lorenzen: DH-reglen er verdens bedste, den der fik flest flest besøg med 10.792 klik. Derefter fulgte om Ylva-snyd og Peter Warrer-artikel.

Hvorfor viser I ikke sejlerpiger hver måned?

Men det gør vi nu og ønsker hermed alle sejlere godt nytår med denne hilsen og en anderledes maritim kalender, vi henviser til.

Lorenzens nytårshilsen fra St. Lucia

St. Lucia er øen som over 200 ARC-både rammer efter turen over Atlanten. Her er Morten Lorenzen og hustruen Mette. Der er mange gode grunde til at rejse i julen, og Caribien er et super rejsemål.

Dansk kitesurfer i livsfarligt stunt

Dansker hopper ud fra kran på et skibsvrag kun med sin drage. Han har forsøgt før hvor det næsten gik galt. Video.

Se ny Hanse 415 - længere vandlinje mere plads

Fra 21. januar kan man på boot i Tyskland se den nye Hanse 415, som akkurat er lige så lang som Hanse 400, men vandlinjen på 415eren er 60 centimeter længere.