Gå til hoved-indhold

PR til bådbranchen

For første gang i Norden er der startet et PR- og kommunikationsbureau inde for båd- og motorbranchen. Norske bådjournalister står bag.

Alle GF Folkebådes moder er søsat i Middelfart

Middelfart smakkelaug har søsat TIBBE FD 541, efter tre års omfattende renovering på værftet i Middelfart havn. Et stort øjeblik for laugets medlemmer efter mange timers frivilligt arbejde.

Sejler druknet i København

Liget af 69-årig mand blev fundet i nærheden af sin båd, der ligger i lystbådehavnen i Svanemøllehavnen.

 

Danske sejler-gidsler stadig massivt presset

Kun seks dage efter, at somaliske pirater afviste et tilbud på tre millioner kroner for at frigive de syv danske sejlergidsler, lægger gidseltagerne nu nyt pres på gidslers pårørende. Datter er syg.

Elvstrøm Sails styrker salgsafdelingen

Elvstrøm Sails har ansat William Friis-Møller, der kommer fra TUCO Yacht Værft i Faaborg, og er tidligere servicechef hos X-Yachts.

Xp44: Halvdelen af kunderne tager bovspryd

Forstå hvorfor at X-Yachts har valgt bovspryd til båden til 2,9 mio. kroner. Vi taler med Lars Jeppesen og Niels Thomsen. De forklarer også at den gamle X-linje var gået i stå.

North Sails styrker sin salgsafdeling

På grund af øget salgsaktivitet i Jylland og Nordtyskland har North Sails ansat Peter Westfal pr. den 1. maj 2011 som sælger i det pågældende område.

Hjælp til knækket fald

Jakob Hansen er ved at udvikle et nyt værktøj, som skal gøre det lettere at skifte et fald eller en wire i masten, hvis det knækker eller ryger ud. Hjælp Jakob med feedback til at udvikle værktøjet.

Snart sorte tal på bundlinjen hos Beneteau

Beneteau-pilene peger nu den rette vej. Den franske bådgigant Groupe Beneteau styrker igen resultatet og nærmer sig balance i regnskaberne.

Elan sælges nu i Roskilde

Den prisbelønnede Elan 350 forhandles nu af JMarine. Elan Yachts omfatter Performance serie fra 21 til 45 fod og turbådene i Impression serien fra 34 op til 51 fod. Se cool Yachting World-video.