Gå til hoved-indhold

TORM Grandprix vindere hædret ved reception

Jolle sejlere blev hyldet ved TORM reception. sejlere, familie og DS repræsentanter var til stede.

Stor udstilling i Hamborg - fx 21 i Hallberg Rassy

Se fx den helt nye Dehler 41 eller en Archambault M34 og mange andre både under hanseboot. Se cool video med en sejlende M 34. Og så var der 21 personer på en Hallberg Rassy.

Boatclub fik lynhurtigt fyldt hal op i Kolding

Minbaad.dk tog til Kolding og oplevede udsolgte bådpladser i en hal på 1800 kvm i det nystartede Boatclub. En Molich 10-meter var netop sat i stand af bådebygger Tommy Bloch-Larsen.

Turde du købe en Drabant 24 for 30.000 kr.?

Jeg har netop købt en Drabant 24, men den er godt slidt, bunden er dog klargjort og renset gennem fire uger. Men siger de billige både fra 70erne dig noget?

Så meget for 110.000 kr.

Nu kører mitbaadmarked.dk endnu bedre, du kan igen blade i billederne. Se fx en nymalet Spækhugger, der også er sat i stand om læ.

Dansk superyacht i kulfiber dyster om ny pris

Shooting Star til 138 mio. kroner, bygget på Danish Yacht, havde succes ved udstilling i Cannes, nu vises den 112 ton lette båd ved Fort Lauderdale International Boat Show.

Tag til Hamborg og se på både - det gør vi

Der kom 26.000 besøgende i weekenden på hanseboot og det er gode tal, fortæller hanseboots Astrid Wiedemeyer til minbaad.dk. Se billeder og få kommentarer fra udstillingen, der slutter søndag.

Hanseboot startet i Hamborg - se fx en Targa 32

Finsk værft sender ny Targa 32 på markedet. Skum i skroget betyder at den ikke kan synke. Se den i Hamborg, hvor der er udstilling frem til søndag 6. november. Minbaad.dk er i byen.

Americas Cup Uncovered - Episode 13

Americas Cup Uncovered går bag kulisserne på AC 45 og fortæller bl.a. om cuppen igennem tiden og sikkerheden omkring sejladsen i San Diego.

Quist-Johansen lagde falske spor ud for pirater

Deres piratstrategi handlede blandet andet om at sejle uden lys i mørket, om at lægge falske spor ud om ruten i deres logs på internettet. Et punkt missede familien dog og det betød 197 dages mareridt.