Gå til hoved-indhold

Najad gået konkurs - akut pengemangel

En akut likvidtetskrise, på grund af manglende bådsalg, har taget livet af det svenske værft Najad på Orust.

Egå-udstilling tager form med over 50 både

Bavaria-importør Michael Floor tænkte: Nej, det kan være løgn med aflyst Danboat-udstilling, vi laver vores Flydende Bådmesse i Egå i september og tilmeldingerne er strømmet ind. Se udstillerne.

Dyrt for branchen at Danboat lukker

Brandærgerligt at Danboat er lukket, vi står dårligt og dyrt i bådbranchen, når vi ikke er samlet, siger tidligere Danboat-formand Jan Hansen. Læs også reaktioner fra Reese og Floor.

Sejlere tæt på døden i Cowes week - video

En 264 meter supertanker ramte en 33 fods sejlbåd i Cowes Week i England. Masten knækkede, en sprang i vandet. Se rystende video hvor anker får fat i masten.

Mand savnes efter ulykke ved Nivå

En mandlig sejler eftersøges, efter at en motorbåd er sunket i havet mellem Nivå og Rungsted. En helikopter og fire skibe leder efter sejler.

Danboat lukker - medlemmer betalte ikke - interview

Danboats formand Lars Ive fortæller til minbaad.dk, at 65 procent af 140 firmaer, der er medlemmer, skulle indbetale kontingent tre mdr. før tid for at redde foreningen fra konkurs. Det skete ikke.

Tjen penge på din båd - lej den ud

På trods af det svigtende sommervejr har Scancharter haft stor succes med bådudlejning i Danmark. Derfor søges flere nyere både til udlejning i Danmark i 2012.

Kaløvig ryddes for ammunition

Kaløvig ud for Århus er fyldt med farlig ammunition fra 2. Verdenskrig. Frømandskorpsets ammunitionsfolk er lige nu ved at rydde op i gamle granater og flybomber, der ligger i sejlrenden.

Oures sommerkurser skaber nye sejlere

På bare en uge var der 31 personer ude at sejle i DS 37 ud for Lundeborg og for nogle var det første gang. Flere vil nu sejle efter opholdet på Oure, som vi besøgte i uge 30.

Gæt en båd

To ror, bovspryd og åben hæk er in. Det fortæller denne moderne båd, men hvilken båd er der tale om og er det fremtidens bådtype?