Gå til hoved-indhold

Gæt en båd

To ror, bovspryd og åben hæk er in. Det fortæller denne moderne båd, men hvilken båd er der tale om og er det fremtidens bådtype?

Sjov på Oure - bliv også en bedre sejler

Minbaad.dk er på Oure og har lært at surfe og løbe bedre, i dag skal jeg ud med sejlerne i Lundeborg. Kashmir-koncert tog 600 elever med storm, men det er sport og socialt samvær der er bedst.

Danske sejlergidsler er flyttet igen

De somaliske pirater, som tog en dansk familie som gidsler for fem måneder siden, er sejlet til ny position. Prisen for frigivelse er ifølge Ekstra Bladet stadig 26 mio. kr.

Video med ny Grand Soleil 50

Så meget får du for cirka 4,5 mio. kr. - uden sejl. Den nye Grand Soleil 50 testes af Yachting World.

Sejlere hjalp norske unge væk fra massakre

Unge sprang i vandet efter den 32-årige Anders Behring Breivik, skød løs i den blodige massakre på øen Utøya. Sejlere samlede unge op, men der var ikke plads til alle bådene.

Danske sejlergidsler kan være tæt på frigivelse

En aftale om at frigive den danske sejlerfamilie Quist Johansen og deres to gaster kan være tæt på. Det erfarer Ekstra Bladet fra en piratleder i Somalia. 26 mio. kroner er prisen.

 

Lynettens Bådservice forklarer om sag mod Hellers

Klaus Schlichter fra Lynettens Bådservice A/S giver her sin forklaring om sag mod Hellers i Kastrup.

Hellers-sag: Brødnid eller fri konkurrence?

Jeg kan ud fra huslejetal tvivle om Lynetten Bådservice's Klaus Schlichters samfundssind, ikke blot drejer sig om at få fjernet en konkurrent fra markedet, skriver Tonny Pedersen.

Advokat: Hellers er dømt på for tyndt grundlag

Konkurrencerådet bestemmer at Hellers Yachtværft skal betale knap 800.000 kr. tilbage til Tårnby Kommune i husleje, men Hellers er aldrig hørt rigtigt i sagen. – Vi anker, siger advokat til minbaad.dk.

Dyreste vandskibåd i Danmark: Carbon3

For cirka 4 mio. kroner kan du købe Carbon3 til at stå på vandski efter, hvis du bliver træt af at sejle kapsejlads i den. Se kort video.