Gå til hoved-indhold

Reese ønsker fodslag i bådbranchen

Henrik Reese peger på at Bella Center er det optimale sted at have udstilling i Danmark, men to indendørs udstillinger om året er også for meget. Interview.

Både i Bella har flest besøgende i Danmark

København havde 30.023 besøgende i år, mod 35.772 sidste år, hvor der kun var én indendørs bådudstilling i Danmark, men stadig var Både i Bella større end i Fredericia efter stærk slutspurt.

Besøg på Lyngby Radio

Videomedarbejder Camilla fra Sejlunionen har besøgt Lyngby Radio, der hjælper søens folk.

Reese Marin viser tre Dehlere frem i Bella

Direktør for Dehler Yachtbau, Ralf Tapken, var i Bella Center for at søsætte Reese Marins forhandling af Dehler. Se dem i dag, hvor udstillingen lukker klokken 18.

 

Du vinder flere sejladser med B&Gs Zeus kortplotter

Det lover Bo Skaaning med Zeus B&G kortplotter, hvor et program gør at du rammer layline helt præcist. Køber du kortplotteren får du en iPad gratis.

Ny norsk bog om sejlads

De norske journalister Øyvind Bordal og Magne Klann har skrevet en flot og illustrativ bog, Seilerboka, for Norges Seilforbund. Bogen skal få sejlere til at udvikle sig i sporten.

Billetsalg til OL 2012 i London er åbnet

Billetsalget til de olympiske lege i London i 2012 åbnede i går tirsdag. Om man kan kalde det et egentlig billetsalg er nok så meget sagt. Man kan ansøge om en billet.

Engstrøm og Reese er tilfreds med salg på Bella trods færre besøgende

11.797 besøgende var der i de tre første dage på Både i Bella, et tal der er lavere end i 2010, men Engstrøm og Reese Marine har et godt salg, fortæller de. Torsdag starter udstillingen igen.

Sejlerfamilie var advaret to gange mod pirater

Kilder ved SOK, afslører over for Ekstra Bladet, at medarbejderne i SOK’s operationscenter i Aarhus var målløse, da de var i kontakt med den danske skipper.

Få styr på økonomien før bådudstillingen

Forhandler af bl.a. Dehler, Henrik Reese, der har 40 års erfaring i bådbranchen, har gode råd til de besøgende, hvis de ønsker ekstra rabat på udstillingmen i Bella Center.