Gå til hoved-indhold

Tjen penge på din båd - lej den ud

På trods af det svigtende sommervejr har Scancharter haft stor succes med bådudlejning i Danmark. Derfor søges flere nyere både til udlejning i Danmark i 2012.

Kaløvig ryddes for ammunition

Kaløvig ud for Århus er fyldt med farlig ammunition fra 2. Verdenskrig. Frømandskorpsets ammunitionsfolk er lige nu ved at rydde op i gamle granater og flybomber, der ligger i sejlrenden.

Oures sommerkurser skaber nye sejlere

På bare en uge var der 31 personer ude at sejle i DS 37 ud for Lundeborg og for nogle var det første gang. Flere vil nu sejle efter opholdet på Oure, som vi besøgte i uge 30.

Gæt en båd

To ror, bovspryd og åben hæk er in. Det fortæller denne moderne båd, men hvilken båd er der tale om og er det fremtidens bådtype?

Sjov på Oure - bliv også en bedre sejler

Minbaad.dk er på Oure og har lært at surfe og løbe bedre, i dag skal jeg ud med sejlerne i Lundeborg. Kashmir-koncert tog 600 elever med storm, men det er sport og socialt samvær der er bedst.

Danske sejlergidsler er flyttet igen

De somaliske pirater, som tog en dansk familie som gidsler for fem måneder siden, er sejlet til ny position. Prisen for frigivelse er ifølge Ekstra Bladet stadig 26 mio. kr.

Video med ny Grand Soleil 50

Så meget får du for cirka 4,5 mio. kr. - uden sejl. Den nye Grand Soleil 50 testes af Yachting World.

Sejlere hjalp norske unge væk fra massakre

Unge sprang i vandet efter den 32-årige Anders Behring Breivik, skød løs i den blodige massakre på øen Utøya. Sejlere samlede unge op, men der var ikke plads til alle bådene.

Danske sejlergidsler kan være tæt på frigivelse

En aftale om at frigive den danske sejlerfamilie Quist Johansen og deres to gaster kan være tæt på. Det erfarer Ekstra Bladet fra en piratleder i Somalia. 26 mio. kroner er prisen.

 

Lynettens Bådservice forklarer om sag mod Hellers

Klaus Schlichter fra Lynettens Bådservice A/S giver her sin forklaring om sag mod Hellers i Kastrup.