Gå til hoved-indhold
Når båden sejler på Grønland har den ikke mulighed for at sejle på værft eller til et servicecenterKort Nyt
Når båden sejler på Grønland har den ikke mulighed for at sejle på værft eller til et servicecenter.

Boatclub værft løser opgave for Sirius Patruljen

Boatclub i Kolding vandt licitationen på ombygning af en båd op til Sirius Patruljen på Grønlands østkyst.

Af Troels Lykke |

Der er travlhed for Boatclub A/S som ligger i Koldings nordlige industri. Boatclub startede i april måned 2011. 

- Firmaet tilbyder vinteropbevaring af lystbåde, bådene bliver passet og plejet, der  bliver poleret og malet og sideløbene med klargøringen af de store både i hallen er der travlhed på selve værftet som udfører større og mindre reparationer og ombygninger, fortæller Tommy Bloch-Larsen, bådebygger og medindehaver af Boatclub

Vandt licitaion

I december 2011 vandt Boatclub licitationen på ombygning af en båd op til Sirius Patruljen på Grønlands østkyst. 

- Projektet består i at stort set alt skal skiftes. Der bliver lagt ny motor i og der bliver bygget en platform bagpå båden, den bruges for at have ekstra plads til opbevaring af det gods og de forsyninger som patruljen lægger ud i depoter på østkysten, forklarer Tommy Bloch-Larsen.

Bliver fikset fra køl til mastetop

Der bliver også lavet lidt om inde i båden hvor folkene opholder sig og en del af el-nettet bliver skiftet, så båden bliver næsten ny fra køl til mastetop. 

Når båden sejler på Grønland har den ikke mulighed for at sejle på værft eller til et servicecenter, alt vedligeholdelse og service samt reparationer foretages af patruljen som bruger båden, så der lægges stor vægt på kvalitet og funktionalitet. 

- Projektet er godt i gang og ventes afsluttet i midten af marts, en måned før første plan for søsætning, siger Tommy Bloch-Larsen.

content-loader
content-loader
content-loader