Gå til hoved-indhold

Elvstrøm 717 skot er nu epoxystøbt

Selvbyggeren Jesper B. Larsen er tættere på at få sin Elvstrøm 717 med svingkøl klar. Ny dagbog fra sejleren, der drømmer om Mini Transat over Atlanten. Se også video.

Gæt båd med dårlig smag

Hvad siger du til dennne sejlbåd, der er omdannet til en motorsejler, hvilket ser tvivlsomt ud, men hvilken bådtype var hun oprindelig?

PR til bådbranchen

For første gang i Norden er der startet et PR- og kommunikationsbureau inde for båd- og motorbranchen. Norske bådjournalister står bag.

Alle GF Folkebådes moder er søsat i Middelfart

Middelfart smakkelaug har søsat TIBBE FD 541, efter tre års omfattende renovering på værftet i Middelfart havn. Et stort øjeblik for laugets medlemmer efter mange timers frivilligt arbejde.

Sejler druknet i København

Liget af 69-årig mand blev fundet i nærheden af sin båd, der ligger i lystbådehavnen i Svanemøllehavnen.

 

Danske sejler-gidsler stadig massivt presset

Kun seks dage efter, at somaliske pirater afviste et tilbud på tre millioner kroner for at frigive de syv danske sejlergidsler, lægger gidseltagerne nu nyt pres på gidslers pårørende. Datter er syg.

Elvstrøm Sails styrker salgsafdelingen

Elvstrøm Sails har ansat William Friis-Møller, der kommer fra TUCO Yacht Værft i Faaborg, og er tidligere servicechef hos X-Yachts.

Xp44: Halvdelen af kunderne tager bovspryd

Forstå hvorfor at X-Yachts har valgt bovspryd til båden til 2,9 mio. kroner. Vi taler med Lars Jeppesen og Niels Thomsen. De forklarer også at den gamle X-linje var gået i stå.

North Sails styrker sin salgsafdeling

På grund af øget salgsaktivitet i Jylland og Nordtyskland har North Sails ansat Peter Westfal pr. den 1. maj 2011 som sælger i det pågældende område.

Hjælp til knækket fald

Jakob Hansen er ved at udvikle et nyt værktøj, som skal gøre det lettere at skifte et fald eller en wire i masten, hvis det knækker eller ryger ud. Hjælp Jakob med feedback til at udvikle værktøjet.