Gå til hoved-indhold

Skatteministeriet får medhold i Højesteret

Jet-Trade må ikke sælge jetbåde, jetski og bådtrailere i Århus og lade kunderne afhente varerne i Tyskland, så de kan spare moms.

 

Runa er ikke ældste sejlførende lystbåd

Sejlkutteren Mai fra 1901 er ældre, siger en sejler fra Sundby. Danmarks Museum for Lystsejlads udpeger syvmeter Runa som ældst, men Jørgen Vaaldsgaard mener, at der er mange ældre både derude.

Folkebåds-trøje på museum

Folkebådenes DM trøje blev overdraget til museeum på Tåsinge. Trøjens indehaver, Heines Nielsen fra Kolding Sejlklub, overdrog trøjen.

 

37 både testes på tre dage i Finland

Vi tester motorbåde og få sejlbåde. 54 journalister fra 25 lande er inviteret af den finske brancheorganisation Finnboat, der bruger 150.000 euro for at udbrede kendskab til finske både. En ide til Danmark? Se billeder.

Syv-meter Runa fylder 100 - landets ældste

Runa er Danmarks ældste, sejlførende lystbåd. I dag blev syv-meteren i Troense fejret med kanonsalut, da den velplejede dame fyldte 100 år.

Ny lovende First 30

Volvo Ocean Race-designer Juan Kouyoumdjian er med i udviklingen af spændende racer med to ror. Se stregtegning.

Abramovich er sur på bådværft i Hamborg

Vibrationer fra dieselmotoren får krystalglas til at ryste på verdens største superyacht. Derudover er et gigantisk spejl smadret af rystelser under en prøvesejlads.

Robåd påsejler speedbåd

Onsdag aften modtog politiet i Frederiksværk en anmeldelse om et sammenstød mellem en robåd og en speedbåd.

Båd drev i to døgn - sejler er flov

Familien til en 67-årig lystsejler, der har været meldt savnet siden lørdag, kan ånde lettet op. Sejler er nu flov - se link til forklaring.

 

Jysk sejler efterlyses

Søværnets Operative Kommando har med både og helikopter søgt efter en 67-årig lystsejler ud for Djursland, efter hans familie slog alarm lørdag formiddag. Østjyllands Politi har nu efterlyst manden.