Gå til hoved-indhold

Pacer 376 - hed sydafrikaner til IRC-ræs

Vores svenske ven Stefan Blom har skudt optagelse af Pacer 376. Messens hurtigste i Düsseldorf? Web-tv.

Dehler 32 kommer alligevel til Bella Center

Egentlig skulle Dehlers helt nye bestseller til test i Frankrig, men nu kommer den til Københavns bådudstilling. Se video.

Quornings Dragonfly 28 sælger og sælger

Sidste års regnskab viser et overskud før skat på 4,5 mio. kr. i bådværftet. Fire Dragonfly 28ere er solgt på udstilling i Düsseldorf. Se også prof-video fra Quorning.

Se Salona 37 - web-tv

100 Salona 37ere findes i dag. Nu er den i version 2. Mød den på Boot. Film af svenske Stefan Blom for blur.se, seilas.no og minbaad.dk.

Den skal jeg ikke ha

Vi så 5 ud af 17 haller på Boot i Düsseldorf. En dag er for lidt. Her et par smagsprøver fra bådmessen, der er 6-7 gange så stor som Bella Center. Se nu video med den nye Elan 310, som Seilas.no har filmet.

Ordre til Danish Yacht

Værftet i Skagen har modtaget bestilling på et 38 meter langt kulfiberskrog til privat investor. Se også video med Ranger fra værftet.

Boot er STOR

Det virker i Düsseldorf med mega stor udstilling. Vi har hele dagen set yachts og udstyr. Tag herned, det skuffer ikke.

Kattegat fryser til

Svenske meteorologer spår, at isvinteren er oppe over.

 

Chris Dams 32 fantastiske år hos Hempel

1.januar 2010 var en skelsættende dag for Chris Dam, Business Developement – Yacht og Event Manager hos Hempel. Efter 32 år gik Chris på pension – næsten da. En mand, der spillede en stor rolle for OL-landsholdet.

Prisvinderen Hallberg Rassy 372 skal Fyn rundt

European Yacht of the Year 2009/10 rigges op til til Palby Fyn Cup men først kommer den til Bella Center, fortæller en glad importør Bo Hold, der lige nu er til Boot i Düsseldorf.