Gå til hoved-indhold

Tredje adventsgave - bog til sejleren: “Helt væk”

Ingen jul uden en bog i julesokken. Denne tredje advent byder på en sejlerbog “Helt væk” af Stine Skriver er spækket med eventyr. Forfatteren har selv sejlet med sin familie i to år. Historien er om en almindelig familie fra Amager, der tager hverdagslivet op til revision.

Bådebygger-chef Dirch Petersen fra Dragør Bådeværft er ny formand i Skib & Båd

Efter at have siddet som formand for Skib & Båd i 13 år ønskede Jens Quorning at overlade stafetten til en anden. Jens fortsætter som menigt medlem i bestyrelsen.

Hanse 460 - vinder af European Yacht of the Year 2022 - er familiebåden med et sporty look

Den danske importør Reese Marin i Aabenraa har store forventninger til den tyske turbåd, der er nemlig solgt 50 af båden på et års tid. Der er ros fra jurymedlem Toby Hodges fra Yachting World: - Hanse Yachts dristige beslutning om at skifte designer har åbenbart givet pote.

 

Spaden sættes i jorden til ny Biltema i Nykøbing Falster

Sejlerne får nu et sted mere at købe udstyr til båden. For den 12. december går byggeriet af Biltema i Nykøbing Falster i gang. Her tages første spadestik på det nye varehus, og hvis alt går efter planen, åbnes dørene for de første kunder i efteråret 2023.

 

Flexofold i Vejle ansætter Søren Palle Gammelmark som produktions- og udviklingschef

Foldepropelspecialisten booster sit produktions- og innovationsteam med ansættelsen af ​​Søren Palle Gammelmark.

Anne-Marie Rindom nomineret til 'Årets Sportsnavn 2022' - kan hun slå Vingegaard?

Når Sport 2022 - det store sport tv-show - løber over skærmen til januar, kan det være med Anne-Marie Rindom som vinder af den prestigefulde pris 'Årets Sportsnavn' efter VM-guld, men hun fx skal slå Tour de France vinder Jonas Vingegaard. Jesper Bank tog prisen i 1992.

To brande i Nordhavn i København: Sejlbåd mandag og motorbåd tirsdag

Hovedstadens Beredskab frygtede det værste, da de mandag aften rykkede ud til en brand på en sejlbåd i Nordhavn, fordi man frygtede, at personer var fanget ombord på båden. Nu har de store roser til en borger, der slukkede brand på sejlbåd. Dagen efter brændte motorbåd.

Mand overlever 15 timer i vandet - faldt i fra krydstogtskib

En 28-årig mand, som har været savnet fra et krydstogtskib i Den Mexicanske Golf, er blevet fundet i live efter omkring 15 timer i vandet. Det skriver den amerikanske kystvagt for det pågældende distrikt på Twitter.

Sand får Spækhuggere til at stoppe angreb på ror

Et spækhuggerangreb på en svensk sejlbåd ser ud til at være blevet afvist med sand ud for Portugals kyst. Fiskere kom med det simple, men måske effektive råd

 

Nico Martinez skyder TP52-foto og vinder ​​Mirabaud Yacht Racing Image award 2022

Den spanske fotograf Nico Martinez tog verdens bedste sejlsportsfoto 2022, da han skød et billede under TP52 World Championships i Cascais. Aarhus-fotograf Peter Brøgger nåede helt i finalen med Nacra 17-foto. 150 fotografer fra 29 nationaliteter deltog.