Gå til hoved-indhold

Asger har valgt en 20 kvm husbåd med el-motor og soltag - han har ikke travlt

Asger Møller fra Aarhus har bygget sin egen husbåd, som han nu sejler rundt i. Målet er Ærø. Se flot reportage fra TV 2 Østjylland. Det går langsomt, men det gør ikke noget, understreger den unge sejler.

Hallberg-Rassy 400 vinder Årets båd i USA 2023 - foran X-Yachts X4.3.

Svensk succes. Hallberg-Rassy 400 har vundet Boat of the Year Award 2023 inden for Import Boat of the Year og er delt samlet vinder i magasinet Cruising World fra USA. Danske X4.3. var nomineret men vandt ikke denne gang.

Saffier Se 24 Lite er til den krænse dagsejler

Mange sejler kun dagture. Her er den hollandske skønhed et godt bud. Bag den seneste konstruktion af Saffier Se 24 Lite, står brødrene Dean og Dennis Hennevanger. Båden har en negativ, tjekket stævn, som skal forbedre sejlegenskaberne i bølger. Se hvad du får for 750.000 kroner.

 

Beneteau går el-vejen med Oceanis 30.1 og First 44 med Torqeedo-motor

Beneteau, der hvert år bygger 10.000 motor- og sejlbåde, kommer nu med el-motor til Oceanis 30.1 og First 44. Bådene skal starte Beneteau Gruppens bæredygtighedsstrategi, som handler om at ændre fremstillingsprocesser og produktudvikling med et øje mod co2-reduktion.

Tredje adventsgave - bog til sejleren: “Helt væk”

Ingen jul uden en bog i julesokken. Denne tredje advent byder på en sejlerbog “Helt væk” af Stine Skriver er spækket med eventyr. Forfatteren har selv sejlet med sin familie i to år. Historien er om en almindelig familie fra Amager, der tager hverdagslivet op til revision.

Bådebygger-chef Dirch Petersen fra Dragør Bådeværft er ny formand i Skib & Båd

Efter at have siddet som formand for Skib & Båd i 13 år ønskede Jens Quorning at overlade stafetten til en anden. Jens fortsætter som menigt medlem i bestyrelsen.

Hanse 460 - vinder af European Yacht of the Year 2022 - er familiebåden med et sporty look

Den danske importør Reese Marin i Aabenraa har store forventninger til den tyske turbåd, der er nemlig solgt 50 af båden på et års tid. Der er ros fra jurymedlem Toby Hodges fra Yachting World: - Hanse Yachts dristige beslutning om at skifte designer har åbenbart givet pote.

 

Spaden sættes i jorden til ny Biltema i Nykøbing Falster

Sejlerne får nu et sted mere at købe udstyr til båden. For den 12. december går byggeriet af Biltema i Nykøbing Falster i gang. Her tages første spadestik på det nye varehus, og hvis alt går efter planen, åbnes dørene for de første kunder i efteråret 2023.

 

Flexofold i Vejle ansætter Søren Palle Gammelmark som produktions- og udviklingschef

Foldepropelspecialisten booster sit produktions- og innovationsteam med ansættelsen af ​​Søren Palle Gammelmark.

Anne-Marie Rindom nomineret til 'Årets Sportsnavn 2022' - kan hun slå Vingegaard?

Når Sport 2022 - det store sport tv-show - løber over skærmen til januar, kan det være med Anne-Marie Rindom som vinder af den prestigefulde pris 'Årets Sportsnavn' efter VM-guld, men hun fx skal slå Tour de France vinder Jonas Vingegaard. Jesper Bank tog prisen i 1992.