Gå til hoved-indhold

Arbejdernes Landsbank tilbyder nu bådlån til sejlerne på en mere fleksibel måde

- Vores styrke er også, at vi på visse punkter er mere fleksible og ser på hele kunden og ikke kun på båden og derfor har kunnet strikke løsninger sammen, som ikke var muligt i kundens nuværende pengeinstitut, siger Lars Erstad-Jensen fra Arbejdernes Landsbank.

Peter Quorning skal en dag overtage Quorning Boats efter sin far

Quorning Boats, som bygger Dragonflys, blev stiftet af Børge Quorning i 1967, overtaget af sønnen Jens Quorning i 1995 og nu er barnebarnet Peter Quorning trådt ind i firmaet. På sigt er det planen, at barnebarnet skal overtage værftet i Skærbæk med 45 ansatte.

Tyskere måtte reddes i land - nu taler TV 2 Bornholm med sejlerne

I hårdt vejr gik det op for to sejlere, at den bornholmske havn Tejn ikke er anlagt til større lystbåde - men da var det for sent. Se tre minutter langt interview med de ældre sejlere.

Tysk sejlbåd rammer klipper på Bornholm - sejlere i vandet

Lørdag eftermiddag var Beredskabsstyrelsen Bornholm talstærkt til stede ved Allinge Havn. De blev kaldt ud til en mulig drukneulykke.

Erhvervsministeriet: Skal sejlbåden i Horsens fjernes, må ejeren gøre det

Den delvist sunkne båd er ikke til fare for miljøet eller sejladsen. Derfor er det ejerens ansvar at fjerne båden, understreger ministeriet. TV 2 Øst har været i kontakt med ejeren, som lover at bjærge båden.

Sådan sætter du en stævnplatform på sejlbåd med smalt forskib

Et ønske om lettere ombordstigning og mulighed for bedre tilgang ved lave flydebroer og klipper i Sverige var årsagen til monteringen af stævnplatformen på min Phantom 42 - og jeg kan nu sætte genakkeren længere fremme, forklarer Lars Erstad-Jensen fra Lynetten Havn.

Götakanalen moderniseres til fordel for sejlerne - nu føjer den svenske regering 60 mio. kroner til budgettet

Akkurat 82,6 millioner svenske kroner bidrager regeringen med til renoveringen forud for den kommende vinter. Det betyder, at de mest omfattende renoveringer, siden kanalen blev bygget i 1832, nu har mulighed for at blive afsluttet.

Kvindelig kitesurfer død under sejlads i Klitmøller

En 59-årig østrigsk kvinde omkom onsdag eftermiddag under kitesurfing ud for Klitmøller. Det skriver Nordjyske.dk.

Redningsbåd kæntrer under bugsering i Hvide Sande

Fire reddere vendte våde retur efter en bugseringsopgave i havnens indsejling. Det var bådens lønning, der røg under vand under et træk i slæbetovet, forklarer FiskerForum.

Sådan redder du din afkræftede makker op på SUP-boardet

På to minutter kan du lære at trække SUP-udøveren op på boardet. Det sker ved hjælp af et board og et par smarte fif, viser DGI i denne video.