Gå til hoved-indhold

115 millioner dyr Swan rammes af orkanstød i Finland

Havnearbejdere kæmper hårdt for at holde den 120 fod lange Swan under kontrol i finske Jakobstad. Se videoklip.

De olympiske lege under pres: Selv de japanske tilskuere udelukkes fra deres eget OL

Et markant anderledes OL venter de danske landsholdssejlere, der i morgen sætter sig i flyveren mod Tokyo. Om fjorten dage skydes legene officielt i gang.

Overvejer du at sælge båden? Nu stiger efterspørgslen

Juli er en oplagt måned for salg af sejl- og motorbåde. Det viser DBA's genbrugsindeks. I september falder interessen for bådsalget igen.

Dansk båd forliser under storm på Biscayen - seks sejlere reddet

Natten til tirsdag blev den danske besætning evakueret i en større redningsaktion. Nødmeldingen blev udsendt 80 sømil fra den franske kyst. Sejlbåden driver fortsat.

Husk vesten - paddleboardere risikerer bøde på 1.500 kr.

Glemmer du vesten på land, kan det blive dyrt - også selvom du blot padler i den lokale lystbådehavn. SUP-boardet regnes nemlig som et fartøj i dansk lovgivning.

Ingeniøruddannede Morten Gantriis Sørensen er ny direktør for Elvstrøm Sails

1. august tiltræder Morten Gantriis Sørensen som direktør for Elvstrøm Sails. Med sig i bagagen har X41-sejleren en bred ledelsesmæssig-, kommerciel- samt teknisk erfaring. Senest fra et job som regionsdirektør for RGS Nordic A/S.

Bådebygger med erfaring fra verdens største kapsejladser indtræder i ejerkredsen hos Jakob Jensens Bådeværft

Jeremy Gale har tidligere været en del af store sejlsportsevents som America's Cup og Ocean Race, mens han de seneste to år har haft ansvaret for bådebyggerarbejdet på det københavnske værft. 1. juni blev han en del af den nu tre mand store ejerkreds.

Farligt SUP-board bliver som et badedyr i fralandsvind

Stand Up Paddling (SUP) er eksploderet, men mange glemmer sikkerheden - og det kan koste liv. Derfor skal man forberede sig grundigt, før man tager på vandet, lyder det fra livredderne og organisationerne under Søsportens Sikkerhedsråd, der organiserer SUP-aktiviteter.

Interessant fritidsjob til sejleren: Watergames søger nye instruktører til duelighedskursus og yachtskipper

Danmarks største sejlerskole leder efter nye instruktører, der kan undervise på nogle af skolens mest populære kurser ved Rungsted og Brøndby Havn. Sejlerfaring er naturligvis påkrævet.

Stor restaurering færdig af galeasen Anna Møller

Nationalmuseet kan nu sammen med samarbejdspartnere fejre afslutningen af en årelang og omfattende restaurering af museets galease Anna Møller.