Gå til hoved-indhold

Derfor brændte 32 fods sejlbåd i Lillebælt - ejerne fortæller nu om skrækscenariet

- Jeg ringer 112. Det ryger op fra kahytten, og min far er hoppet derned for at undersøge, hvor røgen kommer fra, skriver en ærlig datter til minbaad.dk. Hun var om bord med 4 andre og en hund. Alle blev reddet. Brandsikkerheden skal være i orden, lyder familiens appel.

Pas på den hårde vind og bliv måske i havn: Se redning af norsk sejlbåd - rullestorsejl blæst ud

Det bliver det ved med i den kommende uge, hvor vejrmeldingerne lover hård blæst. SejlSikkert anbefaler forberedelser, og måske er det bedre at blive i havn i blæsten. Norsk sejlbåd kæmpede i store bølger og vild kuling. Se norsk redningshold i aktion.

Sejlende jazzfestival underholder gæsterne i Københavns Havn

Fredage og lørdage i juli sejler den flydende Restaurant Vandvid rundt i hovedstadens havn med dygtige jazzbands. Eventen er stablet på benene, efter at flere festivaler er aflyst grundet corona.

Erfarne Henning Uldall går ombord hos Reese Marin

Kvalificerede medarbejdere hænger ikke på træerne i den maritime verden. Glæden er derfor stor hos sønderjyske Reese Marin, der netop har ansat den tidligere medarbejder hos X-Yachts, Henning Uldall. Han bliver ansvarlig for service- og  kundedelen i virksomheden.

Formel 1-kører Kevin Magnussen er blevet vild med sejlsport - prøver Xc38

Normalt kører den 27-årige sportstjerne over 300 km/t, men faktisk nyder Formel 1-køreren at sejle ganske langsomt. Hør hvad Kevin Magnussen sagde efter fem dages sejlads i det sydfynske, hvor Niolaj Schwaner optog og klippede flot, kort video.

SUP-verdensmester Casper Steinfath overvejede at stoppe karrieren efter coronakrisen

Coronavirussen satte en brat stopper for danskerens travle karriere. En karriere, der har budt på utallige sejre over hele verden. Men ilden brænder stadig, forklarer den 26-årige surfer til TV Midtvest.

 

To sejlere omkommer efter bådbrand i Australien

Efter at have modtaget alarmen fandt brandfolk to afdøde sejlere på båden, der lå fortøjet. Myndighederne undersøger nu de nærmere omstændigheder omkring branden.

32-fods sejlbåd sank i Lillebælt efter brand - 5 personer og hund blev reddet

Dansk Søredningsselskab fik forinden reddet de fem personer og en hund på sejlbåden. Undervejs blev sejlerne tilset af en læge fra en af Flyvevåbnets redningshelikoptere. Nu fortæller Marinehjemmeværnet om slukningen af branden.

Fem sejlere og en hund reddet efter brand i Lillebælt

En kraftig røgsøjle steg mandag formiddag op fra en sejlbåd i farvandet mellem Jylland og Fyn. Alle ombord er i sikkerhed på en redningsbåd fra Dansk Søredningsselskab. Det er endnu uvist, hvad der ligger til grund for branden.

Blæsten fortsætter: De nordjyske sejlere risikerer vindstød af stormstyrke

Et svensk lavtryk giver kraftige vindstød til de danske sejlere mandag. Det skriver både DMI og TV 2 Vejret. Også på Anholt kan vindstødene være af stormstyrke.