Gå til hoved-indhold

Christian Due Hammershøy er ny salgschef hos Elvstrøm Sails i Aabenraa

Christian Due Hammershøy, der har 35 år i bådbranchen, blandt andet hos X-Yachts, vender tilbage til Elvstrøm Sails. Fra det det nye år tager han roret som ansvarlig for salg og after sales hos Elvstrøm Sails.

Mikkel Beha skriver ny bog om Svalbard-sejladsen og afskeden med far Kløvedal

I december kastede Troels Kløvedal fortøjningerne til denne verden. Samtidig var familien Beha med far Mikkel Beha, på en længere sejlads mod nord. Det sidste år har derfor budt på op- og nedture for familiefaderen, der deler sine tanker og oplevelser i bogen 'Logbog fra Wallenberg'.

Dødsfald - Dragør-sejler Ib Sørensen, tidligere formand for OL-udvalget

Ib Sørensen, Dragør, ydede en fremragende indsats for sejlsporten i Dansk Sejlunion gennem to årtier, blandt andet som formand for OL-udvalget. Søndag den 10. november døde Ib i en alder af 85 år. Dan Ibsen skriver mindeord.

Million-donation til Aalborg Waterfront til Aalborg Regatta 2020

Næste år i juni vil Aalborg Havnefront for 7. gang danne rammen om Aalborg Regatta, hvor smukke skibe, musik og vandaktiviteter, indtager havnefronten. Donation kan skabe større musiknavne, flere skibe og et øget antal aktiviteter.

Glasfiber fra herreløse joller, sejl- og motorbåde kan bruges til støjskærme

Firmaet Miljøskærm i Lyngby, der udvikler støjskærme til blandt andet motorveje, bruger herreløse glasfiberjoller til støjskærme. De kan bruge glasfiberen.

Ny højskole skal gøre eleverne klogere på den maritime verden

Syv togter har Den Sejlende Højskole på tapetet i 2020, hvor projektet for alvor kaster fortøjningerne. Undervejs skal deltagerne lære om sejlads, navigation og om dét at indgå i et arbejdsfællesskab. Gæstelærere og andre søfolk hopper med ombord.

Højt humør og sejlerglæde på duelighedskursus med Watergames og Mikkel Beha

Sejlerskolen Watergames havde den første weekend i november arrangeret et særligt duelighedskursus, som Mikkel Beha afsluttede med et spændende foredrag i Lyngby om han og familiens eventyr til søs.

Østre Landsret: Søloven giver ikke ret til bjærgeløn - sejler krævede 30.000 kr. for bjærgning

Østre Landsret stadfæster byrettens dom om, at man ikke kan kræve bjærge løn i henhold til søloven, når fritidssejlere hjælper hinanden. Sejler havde krævet 30.000 kr. for at hjælpe en grunstødt sejler fri, men de penge kan han godt glemme.

Line Markert blogger: World Sailings årsmøde - med op- og nedture

World Sailing er en tung organisation. Beslutningsvejene er kringlede – og ethvert forslag om forandring eller fornyelse har en lang, tornebestrøet vej foran sig, før det eventuelt kan blive til virkelighed, blogger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.

Nordborg 34 og 42 vises frem i weekenden

Lørdag 9. og søndag 10. november udstilles der Nordborg-både under bygning, plus 7 brugte både. Elvström Sails og Raymarine er også i Nordborg på Als.