Gå til hoved-indhold

Højt humør og sejlerglæde på duelighedskursus med Watergames og Mikkel Beha

Sejlerskolen Watergames havde den første weekend i november arrangeret et særligt duelighedskursus, som Mikkel Beha afsluttede med et spændende foredrag i Lyngby om han og familiens eventyr til søs.

Østre Landsret: Søloven giver ikke ret til bjærgeløn - sejler krævede 30.000 kr. for bjærgning

Østre Landsret stadfæster byrettens dom om, at man ikke kan kræve bjærge løn i henhold til søloven, når fritidssejlere hjælper hinanden. Sejler havde krævet 30.000 kr. for at hjælpe en grunstødt sejler fri, men de penge kan han godt glemme.

Line Markert blogger: World Sailings årsmøde - med op- og nedture

World Sailing er en tung organisation. Beslutningsvejene er kringlede – og ethvert forslag om forandring eller fornyelse har en lang, tornebestrøet vej foran sig, før det eventuelt kan blive til virkelighed, blogger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.

Nordborg 34 og 42 vises frem i weekenden

Lørdag 9. og søndag 10. november udstilles der Nordborg-både under bygning, plus 7 brugte både. Elvström Sails og Raymarine er også i Nordborg på Als.

Se den nye X4.0 og ældre X-79er hos X-Yachts i Haderslev

Som en afslutning på X-Yachts’ 40 års jubilæumsår afholdes der Åbent Hus for kunder, forhandlere og venner af huset i dagene 9. – 10. november ved værftet i Haderslev. Der vises nye og ældre modeller frem, også den restaurerede kultbåd X-79eren.

Rens bådens bund med tøris - det er effektivt, skånsomt og miljøvenligt

- Rensning med tøris er en ekstrem god til fjernelse af alle urenheder i bunden af båden. Når tørisen kommer i kontakt med overfladen, der skal renses, så løsnes og sprækker belægningen, forklarer Jesper Blak fra Super1Rent i Hadsten.

80 flotte billeder kæmper om titlen som ’Årets Sejlsportsfoto’

De dygtigste sejlsportsfotografer har samlet deres bedste skud fra 2019 i jagten på én af de i alt tre eftertragtede priser i Mirabaud Yacht Racing Image-konkurrencen. Du kan afgive din stemme til publikums-prisen på eventens hjemmeside. Få link her.

Elan E4 solgt til dansker - vi var om bord i Egå - se galleri

Den slovenske båd vakte opsigt under Copenhagen Boat Show, hvor flere hundrede nysgerrige sejlere var om bord. Båden er designet udefra og ind, da sejlglæden vægter meget højt, men samtidig er der god plads i den 35 fods båd med højt fribord.

Derfor vil X-Yachts ind på et kæmpe motorbådsmarked i stor vækst

Salg af nye sejlbåde står stille i forhold til motorbådemarkedet. - Markedet for motorbåde vokser meget vildt, det er en af grundene til at vi går ind i produktion af motorbåde, det vil også give os et ben mere at stå på, fortæller Kræn Nielsen til minbaad.dk.

X-Yachts vil bygge motorbåde i Danmark - køber svenske HOC Yachts

Produktionen flyttes fra HOC Yachts i Visby i Gotland til X-Yachts faciliter, forklarer X-Yachts CEO, Kræn Nielsen. X-Yachts vil vise de deres nye motorbåde frem på Boot-udstillingen i Düsseldorf i 2021. - Bådene bliver på 33 fod, oplyser X-Yachts til minbaad.dk.