Gå til hoved-indhold

Mastedæmper fra GP Covers gør din rullemast stille

På havnen i Egå må du ikke have en rullemast stående på din båd, hvis du ikke har en mastedæmper i fiberrulle i fra GP Covers i mastens hulkeele, for ellers bliver der klager fra naboer fra havnen, når rullemasterne hyler i vinden.

Watski-brandet deles - vil være bedste grossist med Nautec og bedste nethandel med Watski

Mens Watski fra den 1. oktober udelukkende skal satse på e-handlen, skal det nyoprettede Nautec udgøre en stærk spiller på grossist-markedet. - Det er ikke skallen, men indholdet, der tæller, påpeger Anders Jessen, der nu står i spidsen for Nautec.

Gast slået bevidstløs efter kraniebrud på 38-fods sejlbåd - sejler fløjet til Rigshospitalet

En mand fik kraniebrud, da storskødet rev ham omkuld i en ufrivillig bomning under en sejlads på Storstrømmen mandag formiddag. Dansk Søredningsselskab i Vordingborg blev alarmeret og tog til ulykkestedet og hoppede om bord og sejlede båden i havn.

Tre organisationer i fælles kamp for fri og sikker sejlads i indre danske farvande

Dansk Sejlunion, Foreningen af Lystbådehavne i Danmark og Danske Tursejlere har nedsat et ”Havforum Udvalg” som vil blandt andet fokusere på forhindringer som vindmølleparker, havdambrug og frygt for brolukninger.

Watergames udgiver bogen 'Yachtskipper af 3. grad'

Da der ikke findes et samlet kompendium til Yachtskipper 3-uddannelsen, men fem bøger, har mange af Watergames elever efterspurgt én samlet bog. Det ønske er nu opfyldt med en bog, der har ét samlet pensum.

Fire unge sejlere drev mod jernbanebro i Aalborg så masten knækkede

Sejlere på 19, to på 21 og en på 27 år drev hjælpeløse rundt i Limfjorden efter de havde fået et reb rundt om skruen. Mast knækkede og de ramlede også ind i mole med Nørresundby, viser billedserie på Nordjyske.

Når sejlere efterlader deres både - fx i Aarhus

‎Larzulrich Anders Ludvig Bindner tog ud til forladt båd, der var drevet i land, efter den i nogle uger havde ligget for svaj tæt på Aarhus Lystbådehavn. Sejleren fik fjernet et batteri, så det ikke forurener havmiljøet. Vil vi se det mere og mere med ældre både?

10 sejlklubber i Guldborgsund ønsker besked om fri gennemsejling af Frederik IX Bro i Nykøbing F

Sejlklubberne er bekymrede over de vedholdende forlydender om en mulig lukning af Frederik IX Bro for både over fre meter, når Femern-forbindelsen med en ny jernbanebro tages i brug i 2028. Klubberne ønsker også at Geodatastyrelsen fører søkort á jour.

Efterskolernes Dag 29. september - masser af skoler tilbyder sejlsport

Masser af efterskoler landet over har sejlsport på programmet. Efterskolernes Dag, søndag den 29. september, er en oplagt anledning til at se nærmere på mulighederne, fortæller Dansk Sejlunion, der viser en lang liste med relevante efterskoler.

Vega sank ved stenmole i Vallensbæk - gik motor i stå? Sejlere reddet i land

Sejlere havde tilsyneladende motorproblemer, for sejlene var ikke oppe på den ældre Vega, som Folkebladet har fotograferet. Måske drev båden ind i molen ved Vallensbæk, hvor den sank.