Gå til hoved-indhold

Mød sejlmagere, forsikringsfolk og desigerne til Åbent Hus hos Jakob Jensens Bådeværft

Jakob Jensens Bådeværft har fået en masse spændende personligheder til at komme forbi til Åbent Hus lørdag 23. marts. - Se også både, der har fået nyt folie på, fortæller Lars Ive fra værftet i København.

Ny analyse: Vordingborg har de bedste muligheder for vandsport

En netop offentliggjort rapport fra Dansk Idrætsforbund om outdooridræt viser, at de bedste rammer for at dyrke vandsport findes i Vordingborg Kommune. Med projekt "Blå Eventyr" vil kommunen sætte yderligere fokus på livet ved havet.

Malö Yachts fejrer 80 års fødselsdag med ny 16 meter båd

Svenske Malö Yachts fejrer fødselsdag ved at præsentere en ny Malö 49. Værftet var en familievirksomhed indtil 2008. Den 16 meter lange båd har selvvendende fok, garage agter og storskødet er flyttet op på targabøjlen.

Langturssejlere kan nu få gode råd fra Cille og Christian Rosentoft

Du kan nu købe rådgivning og få praktiske råd. Fx vil håndværker og Bianca 42-sejler Christian Rosentoft tage med ud og gennemgå din båd og gøre den klar til en jordomsejling. Du kan også holde møde med ægteparret om, hvordan du tager beslutningen om langtur.

Sejlsportspolitiker Anne på 22 år: Uden de unge bliver sejladsen ensformig

Unge i sejlsport: Skal sejlere i alle aldre fortsat mødes på havnen, må de ældre turde overlade ansvar og de unge engagere sig. Det mener Anne Skovbølling, der som tyveårig blev det hidtil yngste bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion.

Eniro viser nu danske søkort online helt gratis - efter aftale med Geodatastyrelsen

Fremover kan det svenske firma Eniro vise danske søkortdata digitalt, da det netop har indgået en aftale med Geodatastyrelsen. Det betyder, at lystsejlere i fremtiden kan se søkort digitalt helt gratis.

Verdens vildeste surfkonkurrence blev afgjort i 10 meter høje bølger

Tre år måtte otte af verdens bedste windsurfere vente på, at windsurfkonkurrencen Red Bull Storm Chase kunne afvikles. De ventede nemlig på den perfekte storm, som i denne uge ramte det nordligste Irland. I vindstød af orkanstyrke og med bølger på op til ti meter blev en vinder fundet i det ekstreme…

Baltic Yachts bygger 45 meter lang superyacht

Baltic Yachts i Finland står for konstruktionen af den 44,6 meter lange Baltic 146. Superyachten får flere kahytter og loungeområder, og med to ror kan den manøvre i havne.

Spirit Yachts bygger bæredygtig Spirit 44E med masser af solpaneler

Spirit Yachts har netop annonceret, at værftet er begyndt på konstruktionen af en 13,4 meter elektrisk yacht, Spirit 44E. Båden bliver en bæredygtig båd med solpaneler og ingen hydrocarbon ombord. Båden får OneSails' 4T Forte-sejl, der kan genbruges.

Anbefaling: Få båden ud af Storbritannien inden Brexit

Det kan koste danske bådejere dyrt i form af moms og told, hvis de har en båd opbevaret i Storbritannien, når landet efter planen træder ud af EU den 29. marts. Intet ligger dog fast endnu.