Gå til hoved-indhold

Reese Marin indvier hal, kontor, havn og kajanlæg i Aabenraa

Reese Marin i Aabenraa har taget ny kontorbygning i brug efter fest og taler forleden. Nu er er der salgsbroer, hal, salgskontor og kajanlæg i Sydhavn. Der var gæster fra ind- og udland.

Christian Rost sejler Laser og spiller guitar for afslapningens skyld

Laser sejler Christian Guldberg Rost deltog ved VM i Aarhus. I stressede tider er det ikke kun sejlads der får hans opmærksomhed, også musikken som får sejleren til at slappe af.

Årets sejlsportsfoto skal findes - afgiv din stemme her

80 flotte billeder er igen med i kapløbet om at vinde de tre priser for årets bedste sejlsportsfoto. Både jolle- og kølbådssejlere er foreviget af fotograferne.

69-årige Berg-spidsgatter fremstår originalt

Svendborg Museums lystbåd blev bygget ved Svendborgsund til skibsreder Knud Lauritzen. I dag fremstår den 69-årige Berg-spidsgatter næsten originalt. Læs Søren Stidsholt Nielsens artikel.

Kaskoafgiften: Danske Tursejlere skriver åbent brev til Socialdemokratiet

Regeringens forslag om nedsættelse af statsafgiften på kaskoforsikring kritiseres af socialdemokratiet. Det får nu Danske Tursejlers forretningsfører Leif Nielsen til tastaturet.

Dufour 430 med pantryet på tværs af kahytten

Når en båd er 4,3 meter bred er der basis for et stort pantry, også på tværs af båden. Kom med om bord på den nye franske Dufour 430, vi besøgte i Cannes.

Hurtig Arcona 435 nomineret til European Yacht of the Year 2019

Den svenske båd er ret hurtig og sjov at sejle, viste test i Sverige fornylig, fortæller journalist til minbaad.dk. Nu er der solgt én til Rungsted. Se billeder af båden.

Ni knob der er værd at kende som sejler

Yachting Monthly's Chris Beeson viser vigtige knob.

Mikkel Beha for motor mod øgruppen Svalbard

Lige nu er familien Beha i norske Bergen, hvor deres nye skib ligger for anker. Skibet fra 1951 har forstærket skrog og isolering så det kan klare isflager og iskolde temperaturer.

Bavaria Yachtbaus 800 ansatte reddet af tysk investeringsfond

Et af verdens største bådværfter overlever trods betalingsstandsning. Det tyske firma, CMP Capital Management-Partners, sørger nemlig for at der stadig bygges Bavaria-både.