Gå til hoved-indhold

53-årig mand fundet i Østersøen - nu i koma på Rigshospitalet

En mand faldt tidligt tirsdag over bord fra et handelsskib i Østersøen. Efter en større indsats fra både danske og udenlandske aktører er det lykkedes at finde manden i havet, oplyser Forsvaret.

Da både blev smadret i Panama Marina City efter orkan med 250 km/t

Se Miami Heralds triste optagelser fra den amerikanske havn, der blev ramt af orkanen Michael med 250 km/timen. 54-årig mand blev fanget i sin båd, han forsøgte at redde.

Finske ClubSwan 36's design sørger for plads og fart

Den nye ClubSwan 36 kommer med et design hvor skrog og dæk danner en oval form, med ekstra meget plads til besætningen i cockpittet.

Lavere forsikringsafgift gavner arbejdspladser i Danmark

Lettelse af forsikringsafgiften vil være en investering, der betaler sig i form af nye arbejdspladser, flere aktiviteter og et stærkere foreningsliv, skriver Line Markert i Dansk Sejlunions nyhedsbrev Fritidssejler.

 

Udstilling i Hamborg i nye klæder og i færre dage

Fem dage varer den nye, mindre udstilling i Hamborg, der starter onsdag 17. oktober og slutter søndag 21. oktober.

James Johnsen fra Aarhus er verdens bedste til at kite med foils

47-årige James Johnsen er blandt verdenseliten i at kitesurfe med foils og vandt VM i Aarhus. I et interview med minbaad.dk fortæller han om starten på karrieren og generationsskiftet for kitesurfere.

Norsk stat afsætter 20 mio. kroner til kasserede både

I Norge har man indset at udslidte og forladte både er et problem, man har derfor skabt en returordning.

Sådan bygges en 128 fods sejlbåd

Vijonara i alu blev leveret i foråret 2018 efter 15 måneders byggeri. Ser bådebyggeriet her i fascinerende video på små fire minutter.

Brasilianer surfer på 21 meter høj bølge og sætter ny verdensrekord

20,72 meter, så høj var bølgen som brasilianske Maya Gabeira surfede på i starten af 2018 og satte verdensrekord på for højest surfede bølge for kvinder.

Fartøjsgodkendelse gør det lettere at få lov til at bo i husbåd

Nu kommer Zunshine Living husbåde også med fartøjsgodkendelse. Du kan se husbåden i Vejle Lystbådehavn i weekenden 6. og 7. oktober.