Gå til hoved-indhold

Mærsk taber 70 containere i kæmpe bølger nær USA

Ikke langt fra delstaten North Carolina mistede Maersk Shanghai i weekenden mellem 70 og 73 containere. Det hårde vejr i området bærer skylden for ulykken.

80 både ødelagt i Wales i orkan - havneanlæg gik i opløsning

Orkanen 'Emma' slog sig løs i Holyhead Marina i Wales, hvor det gik helt galt. Se droneoptagelser af ødelæggelser.

Tusindvis af fritidssejlere straffes med jerngitter i Københavns Sydhavn

By og Havn spærrer af for sejlads gennem stigborde ved slusen med et gitter. - På grund af en vandscooterulykke straffer man kollektivt, siger Bådklubben Valby, der er stærkt utilfreds.

Voxpop: Vil sejlerne savne BådNyt og Sejler?

Dansk sejlsport har vinket farvel til to bådblade på én måned. Kun ét dansk trykt magasin er tilbage. Alligevel vil ikke alle i sejlsporten savne de to lukkede blade. Vi spurgte branche- og klubfolk.

Isbådssejlere er ikke bange for at ryge gennem isen

- Det er ikke farligt at falde i, fortæller sejler Daniel Hansen. Ti gange har den erfarne isbådsejer været i iskoldt vand. Lige nu sejles der isbåd i bl.a. Skanderborg, Ringkøbing og Arresø.

 

Vestas-skipper taler ud om dødsulykke i Hongkong

Mark Towill svarer endelig på spørgsmål omkring ulykken 20. januar i Volvo Ocean Race, hvor en fisker døde efter en voldsom kollision, hvor en fiskerbåd sank. Vestas-sejlerne fik fiskeren om bord.

Overvejer du bådkøb - åbent hus i wekenden flere steder i Jylland

X-Yachts og forhandlerne Risbjerg og Dansk Marine Center holder åbent hus 3. og 4. marts. Næste weekend holder Faurby og Nordship.

41-årig anklaget for at dræbe kone på 37-fods katamaran

Katamaran sank ud for Florida. Skipperen, en 41 årig mand, er nu anklaget for at smide hustruen i vandet fra katamaranen på deres bryllupsrejse. Han hævder det skete i en kollision.

Bente 24 – sexet og billig

Nye både skal også kunne købes af almindelige lønmodtagere, lyder det fra unge, tyske idealister.

Få måneder til let Faurby 460E flyder - vi var på værftet

Se rundvisning i skroget på den 14,7 meter lange Faurby 460E. Faurby-boss Thomas Dan Hougaard fortæller om vægt, design og bundramme. Båden skal ligge i Fredericia i to år.