Gå til hoved-indhold

Kräutler el-motorer tilbage i Danmark

Fra starten af 2018 har firmaet Solbaaden APS i Aarhus fået forhandling af de elektriske bådmotorer fra det østrigske firma Kräutler Elektromachinen.

Seks maritime museer til vinterferien

En gammel ubåd, strandinger langs vestkysten og Billesbølles Stormy II. Mulighederne er mange i ferien, hvor der er tid til at lade sig fascinere af de mange fortællinger.

Kræn Nielsen ny CEO for X-Yachts

X-Yachts CEO bliver 45-årige Kræn Nielsen, fortæller X-Yachts ejer Ib Kunøe, der nu også forklarer om sorte tal i regnskabet. Kræn Nielsen er tidligere EM-guldvinder i Soling med Bank.

DKsejlsport nomineret til Danmarks bedste teambuilding værktøj

Den årlige danske Møde & Eventmesse har nomineret DKsejlsport til titlen som Årets bedste teambuilding-leverandør.

Marinehjemmeværnets hjælp nyder stor opbakning blandt sejlere

Holdningsundersøgelse fra Hjemmeværnet viser at Marinehjemmeværnets frivillige har danskerne i ryggen, når de løser opgaver for Forsvaret og samfundet til søs.

3DL-sejl fortid hos North Sails - nu hedder det 3Di

I september blev det sidste 3DL-sejl støbt. I stedet producerer North Sails 3Di-kompositsejl, som leveres til alle bådtyper og som bruges i Volvo Ocean Race og America's Cup.

Hallberg-Rassy 57 på vej - 18 meter med centercockpit

Under Åbent Værft i Orust til august lancerer Hallberg-Rassy en ny stor båd, der vil befinde sig mellem værftets store modeller på 55 og 64 fod.

Oyster Yachts styrer mod konkurs - 160 mister jobs

Det britiske bådværft, der startede i 1973, er i store pengeproblemer. Værftet blev uheldigt kendt i 2015, da en 82 fods båd tabte køl ud for Spanien.

To sejlere kæmper for deres liv

Sejlere i 26 fods sejlbåd kom på en hård opgave i Californien.

Første Youngster Camp er i Horsens - tilmelding er åben

Horsens er som den første by i rækken af flere, nu klar til at tage i mod Youngsters sidst i april. Sejlklubben og de unge er i fuld gang med planlægningen til læringsmiljøer.