Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

X-Yachts er i Cannes og fortæller om ny X4⁶

Cannes Yachting Festival, Europas førende udstilling med både i vandet, har 120 verdenspremierer. En af dem er den danske X4⁶, som salgsdirektør Flemming Ancher fortæller om til TVAarhus.

Af Troels Lykke |

TVAarhus har været i Cannes, som også minbaad.dk har været det i denne uge. En herlig udstilling, hvor der hvert år i september er cirka 70.000 besøgende.

- Det er en af de vigtigste udstillinger, sammen med boot Düsseldorf i januar, derfor er vi her hvert år, fortalte Kræn Nielsen til minbaad.dk, da vi interviewede ham på den nye X4⁶.

25 graders varme

Udstillingen er overskuelig, solen skinner typisk, og der er 25 graders varme og et virkelig købestærkt publikum, hvor der er både på mellem 5 og 55 meter.

Denne gang var minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk ude og teste flere motorbåde. Spørger man høfligt, kan mange faktisk komme ud og få en kort sejltur ud for Cannes.

Billigt fly og hotel

Det er i øvrigt billigt at flyve til Nice, der er 35  minutter fra Cannes. Til Norweigan betalte vi 666 kroner for en returbillet København - Nice. Og et hotel i Cannes kunne vi få til 550 kroner for en nat.

Cannes Yachting Festival slutter på søndag 16.9.18

Den nye X4⁶ ses her i Cannes i år. Den er nomineret til European Yacht of the Year 2019. - Vi håber selvfølgelig, at vi vinder, siger Kræn Nielsen. Foto: Troels Lykke

X4⁶'s trævalg får ros af de besøgende. Foto: Troels Lykke

Vegvisir Race er ikke en del af årets Dansk 2Star-serie

Dansk 2Star har fjernet den udfordrende kapsejlads fra 2019-programmet. Manglende opbakning fra sejlerne og et vanskeligt målerarbejde har ført til beslutningen, som ærgrer Morten Brandt, stævneleder i Vegvisir Race.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Designer Stefan Qviberg nåede ikke at få hyldest for Arcona 435

I november døde den dybt respekterede Arcona-designer Stefan Qviberg i en alder af 69 år. Han nåede derfor ikke at opleve, at Arcona 435 fik prisen European Yacht of the Year 2019. Vi taler her med mr. Arcona, Torgny Jansson, der forklarer, hvad man nu gør med båddesignet fremover.

Links til andre sites