Gå til hoved-indhold

Vandscooter-sejler sigtes for første gang i Aarhus

Østjyllands Politi har sat foden ned og gik målrettet efter en lovovertrædende vandscooterfører, der kan sigtes og få op til otte års fængsel.

35-årig fik beslaglagt vandscooter i Aarhus

Hensynsløs sejlads fik politiet til at fratage vandscooter fra 35-årig mand ved Den Permanente, der ligger lige nord for Aarhus Sejlklub.

Mød nøglepersoner til Yacht Racing Forum 2017 i Aarhus

Sæt kurs mod Jyllands hovedstad 27.-28. november, når den førende konference indenfor sejlsportsbranchen løber af stablen på dansk grund.

Kløvedal modtager speciel græsk hædersbevis

Det officielle Grækenland har netop oprettet særlig pris til Troels Kløvedal. De ønsker at hædre hans livslange kamp for Grækenland.

Værftejer Niels Mathisen fylder 70 - han fortsætter

I 56 år har Aalborg-bådebyggeren været i gang. Men han fortsætter på Mathis Værft. Vi var til fødselsdag i lørdags og fik talt med Niels Mathisen, der stadig har rekord Mors Rundt.

Solosejler reddet - udløste personlig nødsender

En PLB blev redningen for sejler, da han blev syg på singlehand-sejlads langs Englands kyst. UK Coastguard kom ham til undsætning.

Tysk familie sejler hvert år toldkrydsyacht til Walsted

Walsteds Baadeværft på Thurø har i mere end 25 års serviceret en tysk families ombyggede, tidligere toldkrydsjagt. Fyens.dk gik om bord til en prøvetur i Svendborgsund.

Nykredit Bådlån er en realitet - lave renter loves

Nykredit Leasing går nu på markedet med skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande. Tjek renten her.

Opdateret: 48-årig lystsejler omkommet efter kollision med bøje

Søndag morgen påsejlede to lystsejlere en metalbøje mellem Fanø og Esbjerg. En mand slap med mindre skrammer, mens ulykken endte med at koste en kvindelig sejler livet.

Lynæsjollen sættes atter i produktion

Uden erfaring fra bådebygger-faget overtog Peter Øvre sidste år Lynæs Bådeværft. Nu vil han genoplive den berømte Lynæs 14.