Gå til hoved-indhold

Duelighedsklubben svarer igen: Netprøverne er lovlige

Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben kommenterer Søfartsstyrelsens, den øverste myndighed indenfor beviser til søs, afvisning af online-eksamen i den teoretiske del af duelighedsprøven.

Søfartsstyrelsen kan ikke godkende duelighedsprøver på nettet

Den teoretiske eksamen til duelighedsprøven, som på Duelighedsklubbens hjemmeside kan tages over nettet, er ikke gyldig, fastslår Søfartsstyrelsen overfor minbaad.dk.

Kan vi stole på den danske havnelods? Ikke helt

Hvad gør sejleren, når dybderne i søkort eller havneplaner ikke er korrekte? Læs her Geodatastyrelsens svar.

Duelighedsbevis: Nu kan du tage eksamen på internettet

DFU og Duelighedsklubben har etableret åbent prøvesystem på internettet. Alle kan derfor tage den statskontrollerede teoretiske duelighedsprøve og få udstedt et officielt bevis for bestået eksamen.

BoatLab overtager shipshop.dk-domænet

Kunder, der forsøger at besøge det konkursramte shipshop.dk, ledes nu videre til BoatLab. Virksomheden håber, at domæneovertagelsen kan føre flere kunder til butikken.

Fotos: Spritny Swan 95 til Tuborg Havn med motorhavari

Swan 95 sejlede direkte fra værftet i Finland til Tuborg Havn, hvor båden onsdag ankom med motorproblemer. KDY stod klar, og hjalp båden sikkert i havn.

Vandscooter: Duelighedsklubbens åbne brev til Søren Pape

Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben har skrevet åbent opråb til justitsministeren. Han stiller spørgsmålstegn ved baggrunden for de skærpede krav til vandscooter-sejlerne. Læs brevet her.

80-årig vil sætte jorden rundt-rekord

Stanley Paris vil være den ældste sejler, der har taget turen rundt om jorden nonstop. I november stævner han ud på sit tredje rekordforsøg.

Global virksomhed satser på teambuilding til søs

Stærkt fynsk partnerskab er indgået mellem cleantech-virksomheden Dinex og det nyopstartede GoSail. Samarbejdet giver erhvervslivet mulighed for anderledes teambuilding. Bl.a. Dongfeng har været på vandet.

Masnedø Marinecenter integreres nu fuldt ud i Watski-butik

Kunderne fra Masnedø Marinecenter. MMC.dk, bliver nu for alvor en del af Watski. Fra 22. juni ledes MMC-kunderne til Watski.dk.