Gå til hoved-indhold

Prøvesejlads i Neustadt til ancora udstilling

Henrik Reese fra Reese Marin og Thomas Dan Hougaard melder om fin stemning på den nordtyske udstilling, der slutter i morgen søndag. 150 både udstilles.

Dansk Sejlunion: Positivt at vandscootere får eget kørekort

Med nye, skærpede regler vil vandscootere ikke længere være omfattet af speedbådskørekortet. Dansk Sejlunion bakker op.

Flydende bådudstilling ancora boat show på fredag - 150 både

Tysklands største flydende bådudstilling, ancora boat show, starter fredag 26. maj og slutter 28. Danske udstillere er med igen i Neustadt. Gratis adgang og nu med maritimt loppemarked.

Drone tjekker A ud

Få et close up på verdens største sejlbåd A på 142,8 meter. Båden ejes af russeren Andrey Melnichenko.

Jurist: Vandscooter-sejlads er et dansk valg

At Danmark generelt tillader sejlads med vandscootere uden for specifikke områder, er et dansk valg og har intet at gøre med EU-retten, siger jurist i Politiken.

Vandscooter-sejler sigtes for første gang i Aarhus

Østjyllands Politi har sat foden ned og gik målrettet efter en lovovertrædende vandscooterfører, der kan sigtes og få op til otte års fængsel.

35-årig fik beslaglagt vandscooter i Aarhus

Hensynsløs sejlads fik politiet til at fratage vandscooter fra 35-årig mand ved Den Permanente, der ligger lige nord for Aarhus Sejlklub.

Mød nøglepersoner til Yacht Racing Forum 2017 i Aarhus

Sæt kurs mod Jyllands hovedstad 27.-28. november, når den førende konference indenfor sejlsportsbranchen løber af stablen på dansk grund.

Kløvedal modtager speciel græsk hædersbevis

Det officielle Grækenland har netop oprettet særlig pris til Troels Kløvedal. De ønsker at hædre hans livslange kamp for Grækenland.

Værftejer Niels Mathisen fylder 70 - han fortsætter

I 56 år har Aalborg-bådebyggeren været i gang. Men han fortsætter på Mathis Værft. Vi var til fødselsdag i lørdags og fik talt med Niels Mathisen, der stadig har rekord Mors Rundt.