Gå til hoved-indhold

Øget nethandel har bagside for marineshops

Fem ud af fem maritime webshops melder om stigning. Specielt 2015 har været godt. Nettet er dog ikke udelukkende en hjælp til bådbutikker, advarer Peter Heller.

Kom til Åbent Værft i Horsens

Traditionen tro åbner Horsens Yachtværft dørene for interesserede. Læg vejen forbi 19. marts, se de igangværende projekter og spørg ind til din båd.

Dragonfly 25 tog European Yacht of the Year 2016

Quorning Boats i Skærbæk vandt i aftes bådenes Oscar efter BådNyt og andre europæiske blade valgte Dragonfly 25 blandt flerskrogsbåde. Vi mødte Jens Quorning til prisfesten.

Tjek ny Dehler 42 ud på Boot

- Der er store forventninger til ny Dehler 42 til 1,6 mio. kroner, fortæller importør Henrik Reese, der også er medudstiller på Sealine, Targa og Marex-motorbåde. Vi er på messen ved start i morgen.

Danmarks første Spækhugger er blevet smukkere

Otte frivillige Aarhus-sejlere, herunder Quorning-bådebyggere, har igen arbejdet med Spækhugger D-1 fra 1969. Se galleri og få status. Spækhugger klubben har nu brugt 33.000 kr.

Gæt en båd - og er bådtypen helt ny?

Vi har modtaget læserfoto fra en aktiv kapsejler, men ikke en gang her på redaktionen kender vi bådtypen. Gør du? Klik og se hele stævnen.

Ullmann Sails bliver på Aarhus havn trods flytning

Efter lange forhandlinger med Aarhus Kommune, fortsætter Ullman Sails Denmark, som eneste tilbageværende havnerelaterede virksomhed på Aarhus Havn, forklarer sejlmager Lars Bo.

Ny Oceanis 41.1 og Sea Ray 250 ses på Boot

Risbjerg viser nye både frem på verdens største indendørs bådmesse på Boot i Düsseldorf. - Det er den vigtigste bådmesse i verden, siger Søren Risbjerg.

Polar 20 fra 1960 renoveres på Vejle Bådværft

For et år siden blev Vejle Bådværft kaldt ud på en opgave. En ældre speedbåd, ”Polar 20” fra 1960. Der er 3 til 4 stk. tilbage af bådtypen på kloden.

Sejlerskole i 1956 startede på land

Nyd nostalgiske billeder fra dengang bomuldssejl var et hit.