Gå til hoved-indhold

Dagmar D på sommertur: Her sker heller ikke noget

Men det er netop pointen. Ens rastløshed udfordres i Hou. Faldt dog over dette skilt hos slagteren, en af to butikker i den østjyske by, jeg så på tre minutter.

Dehler 34 til en mio. kr. sejler nu

Der er store forventninger til Dehler 34, som værftet i Greifswald nu har testet. - Vi forventer at kunne sælge mindst seks af dem i 2017, siger importør Henrik Reese. Se fotos.

Bøjes Skotlandstur: Holdt selvstyrer og blokke mv.? (8)

Hvad virkede, og hvad virkede ikke på min LM27 på min Skotlandstur efter fire dages sejlads? Læs tip om Raymarine selvstyrere og nyt om fjernbetjening.

700.000 ser på sejlskibe

Hvert fjerde år samler Brest i Bretagne mere end 700.000 betalende gæster med traditionelle sejlskibe som centrum. Søren Stidsholt Nielsen var i Frankrig.

Ny Frost 38 i kulfiber vejer kun 3600 kilo - nye fotos

Jakob Frost, medejer af Tuco Yacht Værft i Faaborg, har bygget en Frost 38 til sig selv i 40 års gave. - Du finder ikke et stykke træ eller glasfiber om bord, siger han til minbaad.dk.

Tusindevis af tv-fans tog imod Havana med stjernestaus

For første gang i tre år fortøjrede familien Beha Erichsen deres Jeanneau 53, Havana, ved Toldboden og gjorde atter stor PR for sejlads. Se Mogens Hansens galleri.

Niels Jeppesen giver rundvisning på ny X6

CEO og designer for X-Yachts, Niels Jeppesen, giver her en rundvisning til minbaad.dk på den nye X6er. Båden til 22 mio. kr. er i Haderslev, klar til kunden.

Goldman Sachs køber Navico med Simrad, Lowrance og B&G

Navico Holding A/S med 1500 ansatte er købt af Goldman Sachs Merchant Banking Division og Altor Fund IV.

Sejl på Sardinien i laguneblåt farvand i Seascape 24

Det gjorde Per Cederberg, der undgik dansk sommerregn. Han har netop hentet ny Seascape 24 hjem til Aabenraa. Se den på Egås flydende udstilling fra 19. til 21. august.

Skonnerter, galeaser, jagter og en slup Fyn Rundt

I år sejler 37 store flotte sejlskibe rundt om Fyn på den venskabelige kapsejlads ”Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe”. Start i Nyborg 25. juli.