Gå til hoved-indhold

Kom til SUP-stævne med langdistancebaner

Fænø Rundt sejles søndag for fjerde gang på Lillebælt og Fænøsund. Her er 12-, 10- og 5-kilometers baner samt hygge på land.

Reese Marin i Aabenraa ny Hanse-importør

Hanse Yachts har fået frisk vind i sejlene i Danmark. - Hanse er et verdensomspændende værft med store ambitioner som befinder sig i vækstfasen, siger Henrik Reese.

Sejlere hjælper udsatte unge på vandet

Otte konfirmander fra Børnesagen var inviteret på sejltur af Jackie Philip, ejer af advokatkontor. Boatflex, medarrangør, vil skabe gode oplevelser og binde folk sammen på tværs af samfundet.

Undgå at ende som fiskeføde – overvej sikkerheden

Sejlere dropper vesten og har for lidt fokus på sikkerhed. Ny kampagne skal sætte problematikken på spidsen.

88 procent af ulykker til søs sker i stille vejr

Erfarne sejlere bruger ikke vest, og alvorlige uheld sker ikke i stille vejr. Disse og andre sejlivede myter lever i bedste velgående, viser ny undersøgelse.

Røhr: Dufour 40 går som et damplokomotiv

Allan Røhr bor i sin Dufour 40 i Kerteminde. En båd han købte ved en tilfældighed og fik 93.000 euro i rabat. Båden bruges til kapsejlads og langtur helt til England og Rusland.

Kaskelothval igen set i Danmarks hvalkirkegård

Næsten 100 hvaler er døde i Vejle Fjorden siden 1575. Fjordens placering får hvaler til at tro, at de svømmer ud af de indre danske farvande. Hval der er set dør sandsynligvis snart.

Bøje: Mathis Værft – regningen for arbejdet (2)

Kvalitet koster, må professor Bøje Larsen sande. Han står nu med en værftsregning på størrelse med det beløb, han sidste år måtte betale for selve båden.

Sejler faldt over bord og fik hjertestop i helikopter

En 46-årig mand, der søndag aften faldt over bord fra sejlbåd i Kalundborg Fjord, var så nedkølet, at han fik hjertestop på vej i helikopter mod Rigshospitalet.

Johs Thornam gifter sig med motorimportør

Motorimportør Johs Thornam overtager marineaktiviteterne fra Gertsen & Olofsen Trading, og hermed bl.a. distributionen af Yanmar Marine i Danmark og Grønland.