Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Nyt testprogram - træn søsikkerhed

Duelighedsklubben vil skubbe søsikkerhedskulturen i den rigtige retning, og har i dag åbnet et interaktivt træningsprogram.

Af Troels Lykke |

Læserne af minbaad.dk er de første, som får mulighed for at benytte programmet, kvit og frit,  til at få "de små blå celler" i topform inden duelighedsprøven, fortæller Benjamin Kristensen, bestyrelsesformand i Duelighedsklubben.

Han fortæller videre.

Hvis du allerede har været til teoriprøven, kan du jo teste kvaliteten af den uddannelse/prøve du har fået, ved at prøve kræfter med træningsprogrammet. 

Hvis du ikke kan løse opgaverne uden de store problemer, er du muligvis blevet prakket et "discountkursus" på, og bør selv udfylde "hullerne", f.eks. ved at hygge dig med det nye træningsprogram fra Duelighedsklubben.

Selv er jeg lige fyldt 60 år, har sejlet hele livet, og lærer alligevel noget nyt og relevant hele tiden. Heldigvis er mine sejlerkammerater på Skælskør havn altid klar til at dele ud af deres viden og erfaringer.  Held og lykke alle sammen.

Held og lykke

På vegne af os i Duelighedsklubben, ønsker jeg alle, der skal til en fritidssejlerprøve inden for de næste par uger, held og lykke. 

Ligesom når vi sejler, handler det hele om, at være grundigt forberedt, både i detaljen og i fugleperspektivet, og så gøre brug af sin sund fornuft og dømmekraft.

Prøv træningsprogrammet her 
content-loader
content-loader
content-loader