Gå til hoved-indhold

Sejler tjente 40.000 kr. på Boatflex-udlejning

Havets airbnb vinder indpas. 200 sejlere tjener nu penge på at leje deres både ud. Fx Svend-Åge Fast, der har overgivet sig til deleøkonomien med 33 fods sejlbåd.

John Mast bygger pavillon til OL i Rio

En 300 m2 stor pavillon skal stå på den berømte Ipanema-strand og promovere dansk erhvervsliv, kultur, sport og turisme. Henning Larsen Architects tegner den og John Mast bygger.

Dødsdømt kutter gav rekord - 101.264 læser nu minbaad.dk

Den seneste måned har minbaad.dk 101.264 unikke besøg, det gør siden til det ubetinget mest læste nyhedsmagasin om både i Danmark. Opdateret 29.2.

Bøje: Køb af båd – fornuft eller forelskelse?

Forelskelses-typerne tager ikke rådgivere med til bådbesigtigelse, for de ødelægger det kun med al deres jordnære fornuft, blogger Bøje Larsen om de impulsive bådkøb.

Georg Stage fikset i Assens i fire måneder

Det halve af det gamle stål fra midten af 1930'erne er skiftet, og alle gamle plader er sandblæst i bund. Nu blinker de i vintersolen - nymalede og skinnede sorte som et koncertflygel.

Snarken fra ''Runa tiden" efterlyses

Snarken er en Runa-bådstype fra 1912, som efter en sæson eller to med reparationer og istandgørelse på Køge Marina i 1995, sammen med ejeren forsvinder sporløs ud i den blå luft. Hjælp gerne.

Bøje: Sex og sejlsport

Blogger Bøje Larsen tror ikke, at sejlsport er godt for sex, undtagen under særlige omstændigheder. Læserne kan modsige ham.

X-Yachts: Vi tjener ikke én krone på Xp 33erne

62 Xp 33 er solgt siden 2013. I dag udstilles bådtypen i Haderslev. - Vi tjener ikke på 33eren, ikke én eneste krone, siger salgschef Flemming Ancher. X-Yachts har fordoblet omsætning siden 2013.

Selv sælerne foretrækker mondæne Rungsted

To sæler slapper af 500 meter nord for Rungsted Lystbådehavn og kun 100 meter fra kysten, fortæller Phantom 42-sejler Lars Erstad-Jensen.