Gå til hoved-indhold

Wakeboard i verdensklasse igen i København

Danske og internationale top atleter vil smide deres vildeste tricks for at vinde Red Bull Cope’n’waken, når Frederiksholms kanal bliver forvandlet til en kabelpark med rails og kickers til september.

Sejlbåd taber bulb ved Stockholm - 5 sejlere reddet

En 19 meter lang Brenta 60 med høj rig tabte kølen efter grundstødning. Pludselig krængede båden fra 20 grader til 45 grader og efter 40 minutter pegede kølskaftet op - uden bulb.

Yngre kræfter på ældre skibe tager over

- Det er et spændende miljø, og jeg bruger gerne tid på at fastholde og udvikle det, siger den nye, unge træskibs-formand, Rasmus E. Casper.

Sådan dyrker du Yoga på SUP

I Holnis Strand i Flensborg Fjord dyrker Europajolle-sejler Marisa Roch SUP-yoga. - Det er en udfordring med balancen, hun elsker det, fortæller hendes mor Birgitt Roch. Se video med SUP-yoga.

30-årig faldt i vandet uden vest - båd sejlede videre

I denne uge kom en mand i livsfare, da han falder over bord ud for Brøndby Havn, mens båden sejler videre. Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden forklarer om brug af vest

Straffesag truer Mols-Linjen for at sejle for stærkt

Østjyllands Politi er på vej til at rejse en straffesag mod Mols-Linien og fem kaptajner for at sejle mere end dobbelt så hurtigt som tilladt ved indsejling mod Aarhus Havn.

Sejlskibe svigter Svendborgsundbroen

Sejlskibs-kikkerne kan i stedet indtage Langelandsbroen eller kysterne langs Strynø, Langeland, Thurø og Tåsinge. 25.000 gæster på Langelandsfestival får på fredag første parket.

Dansk Søredningsselskab arbejder også gratis i ferien

Vi er i Kerteminde og mødte tre frivillige, der skulle transportere en båd med motorstop til Horsens. - Vi har haft 41 aktioner i år, siger redderen Bruno Hvid. Jylland har kun en station.

Vandscooter angriber sejlbåd - politiet efterlyser

To personer på en vandscooter angreb lille sejlbåd ved ad flere omgange at sejle i høj hastighed ud mod båden ved Risskov. Politi i Østjylland efterlyser vidner.

Dagmar D på sommertur: Her sker heller ikke noget

Men det er netop pointen. Ens rastløshed udfordres i Hou. Faldt dog over dette skilt hos slagteren, en af to butikker i den østjyske by, jeg så på tre minutter.