Gå til hoved-indhold

AFI Marine flytter fra Århus havn til Egå og udvider

AFI Marine lukker ikke, men bliver i stedet Østjyllands største udbyder af marine- og bådudstyr, når de til januar flytter til større lokaler i Egå på 600 kvadratmeter, lover firmaet.

Bente 24 - en prisbillig sportsbåd

Nye sejlbåde behøver ikke koste fra en halv mio. kroner. Denne populære tysker er et eksempel, som vi så på hanseboot-udstilling.

Havets AirBnB nomineret til iværksætterpris

Boatflex er nomineret til årets vovehals 2015 af IVÆKST. Du kan stemme på firmaet, som OL-sølvvinder Jonas Høgh-Christensen er en del af. Både for flere milliarder ligger stille i de danske havne.

Freja ruskede nordjyske både med orkanstyrke

Der blev målt orkanstyrke på over 32 m/sek. hos nordjyderne. Sjællændere slap for mange skader, men Øresundsbroen er fortsat lukket, skriver BT søndag morgen kl. 6.16.

Tjek din båd: Vindstød af stormstyrke rammer Danmark

I aften og nat bevæger et lavtryk med vindstød af stormstyrke sig over landet. Tjek derfor fortøjninger, presenninger samt vandstand.

Hamborgs udstillings-boss er vild med Silverrudder

Vi mødte Heiko Zimmermann fra Hanseboot, der slutter søndag. Chefen for udstillingen sejlede med i Silverrudder og har ros til sejladsen. Hamborgs butikker har åbent søndag. Se fotos.

Ny sejler: Her er et utroligt fællesskab

Efter kun én sæson i Maxi 68’eren har Henrik Ladegaard og familien allerede en række gode oplevelser bag sig. Det er dog også blevet en tur i nødhavn. Læs interview her.

Udmattet hundehvalp reddet - færge forlod den

Italienske sejlere fra en lokal sejlklub troede næsten ikke deres egne øjne, da en lille gul hundehvalp pludselig plaskede forbi dem midt ude på åbent vand.

Reese giver rundvisning på ny Marex 373 Aft Cabin

Se hvor hurtigt du kan lukke Marex 373 Aft Cabin af. Og se her hvad du får for 2,9 mio. kr. Vi var på hanseboot og se den norsk designet båd. Udstillingen, vi anbefaler, slutter på søndag.

Frivillig i sejlsport: Sådan kickstarter du jolleafdeling

På egen hånd har Majbritt Teglgaard skabt nyt liv i næsten uddød juniorafdeling i Hou. Opmærksomhed i medierne og sparing med DS har hjulpet hende på vej.