Gå til hoved-indhold

Sejlere skrev HJÆLP med palmeblade og blev reddet

Tre kæntrede sejlere strandede forleden på en øde Stillehavsø over 4.000 kilometer fra Hawaiis kyst. De måtte svømme 3,5 km til land.

Søfartsstyrelsen frigiver nu maritime data

Data om blandt andet kapsejladsbaner og skibsruter i danske farvande ligger nu offentligt tilgengængelige på nettet.

Millionær-nyt: Solaris 50 skaber drømme

Stor wow-effekt med luksus-touch, fortæller journalist, der med BådNyt stemte Solaris 50 ind som performance cruiser-vinder i European Yacht of the Year 2016.

Lynettens Bådservice søger erfaren sejler til kunderådgivning

- Måske er du gået på pension og savner lidt adspredelse i nogle timer om ugen, eller måske har du lyst til en syv dages arbejdsuge med fuld fart?, skriver forretningen i jobopslaget.

Gør-det-selv: Fem husbådsprojekter under 250.000 kr.

Har du mod på at kaste dig i lag med hammer, maling og rengøringsklud er mulighederne for billig bolig store. Her er fem potentielle husbåde i flere prisklasser.

Fiskekortet.dk fra Frederikshavn ny i Marine Proshop

Danmarks største bådudstyrskæde, Marine Proshop, dækker nu hele Danmark med 15 forretninger, fortæller Palby Marine.

Sejl for små penge: 16-årig restaurerer ældre Europajolle

Lysten til mere fart og ansvar fik Esben Sulkjær til pengepungen. Han købte i efteråret to brugte Europajoller for 600 kr.

Solus 24-ejer forklarer nu om totalskade

Det fik alvorlige konsekvenser, da en Solus 24 havnede på mole ved Kastrup. Heldigvis var båden kaskoforsikret. Vi har talt med ejeren.

Pas på kraftige vindstød - windsurfer i havsnød

Eftersøgning efter nødstedt windsurfer ved Hornbæk er indstillet. Ved Vestkysten er der risiko for vindstød af stormstyrke.

Bådkøb med ALT udstyr

Når man køber en båd i Danmark skal man lægge alt udstyr oveni prisen, det kan let være 300.000 kr. Hos Dansk Marine Center sælger man i påsken tre fuldt udstyret Bavaria 37ere.