Gå til hoved-indhold

Fire svenske Arcona-både udstilles på Ishøjs flydende

Se blandt andet den nye, storsælgende Arcona 380, der er solgt 70 af på et år, fortæller importør Ove Skovgaard-Mortensen, der mener at folk igen køber nye både.

13-årig redder fire personer via VHF ved Reersø

Tre familiemedlemmer firede sig ud ad line, men drev også væk, som sønnen gjorde det i strøm i Storebælt. Tilbage om bord var familiens 13-årige pige, der alarmerede på VHF-radioens kanal 16.

 

Inderhavsbro der vil genere sejlbåde snart færdig - se nu video

Stålklapperne til Inderhavnsbroen i København mellem Nyhavn og Christianshavnssiden er kommet. Broen, der skulle være færdig i 2013, er få måneder fra at komme i mål.

Risbjerg stiller med seks motorbåde på Flydende Bådmesse

Den store danske forhandler af Sea Ray og Beneteau-både, har fem både på land og en båd i vandet under Flydende Bådmesse i Ishøj fra 28. august.

PG - en af sejlsportens store ildsjæle er sejlet bort

Sejleren, Optimistkongen, kapsejladsdommeren og fhv. skoleinspektør Poul Gustav Hansen, er sovet stille ind i Hvidovre som 99 årig. Journalist Henrik Hansen skriver her faderens nekrolog.

Sejlbåd driver for sejl - men sejler er om bord

Forsvarets søredningstjeneste har netop afblæst redning på Øresund syd for Amager, hvor en sejlbåd er set drive. Sejleren var i kahytten, man frygtede han var røget i vandet. Opdateret kl. 11.50

Overlev i koldt vand - også med hjertestop

Tilsyneladende ingen vejrtrækning, puls og hjerteslag samt blålig hud indikerer ikke nødvendigvis et dødt offer, forklarer Forsvaret, der her gør sejlere klogere, hvis ulykken indtræffer.

Katamaran ødelagt: Familie måtte reddes på Oslofjorden

Danskerbåden (færge, red.) nærmede sig, og der kom bølger, fortæller vagthavende redningsleder Asbjørn Viste om ulykken.

Boatflex: Danske både ligger for stille - del med andre

- Både for flere milliarder ligger stille i danske havne. Det er spild af ressourcer, som vi vil gøre op med ved at bringe deleøkonomien til bådfolket, siger Mik Thobo-Carlsen fra boatflex.com.

Sådan kommer du sikkert hjem i hårdt vejr

Flere ulykker til søs har præget avisforsiderne. Senest kæmpede nødstedt sejler 17 timer for livet i det kolde vand. Læs her, hvordan du undgår at havne i samme situation.