Gå til hoved-indhold

Det er varmt nok at bo i en Spækhugger hele vinteren

Sådan siger den 49-årige Jørgen Bo Sørensen, vi mødte forleden i Aarhus Sejlklub, der er hans varmestue. - Det vigtigste er en affugter, siger Spækhugger-sejleren.

Ny norsk Marex 375 vises frem på Boot i Düsseldorf

Der blev et stort tilløbsstykke i går da Marex "flagskibet" Marex 375 blev afsløret for indbudte og besøgende i Düsseldorf, fortæller Henrik Reese fra Reese Marin.

Spækhugger D1 fundet i dødsbo - renoveres og føres tilbage til 1969

Spækhugger Klubben har modtaget den originale, men medtagne D1. 15 år uden presenning under et æbletræ har sat sine spor. Båd var fyldt med vand, fortæller Aarhus-sejlere.

Windy 39 Camira vinder 2015 Motor Boat Award i London

Den norske båd vandt Motor Boat Award i London i kategorien Sportscruisers op til 45 fod, fortæller importør Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Se den på Boot fra i morgen.

Boot: Europas største bådudstilling starter på lørdag

Over 1.650 udstillere fra mere end 60 lande inviterer fra lørdag 17. januar på en rejse til alle verdens markeder for både, yachter, maritimt udstyr og serviceydelser i Düsseldorf.

Ny redningsbåd i kulfiber fra Tuco på vej

Tuco Marine Group fra Faaborg lancerer ny ProZero 7,5 meter hurtiggående redningsbåd en Fast Rescue Craft - FRC, som en del af værftets serie af professionelle fartøjer.

Lyngby Radio videreføres af Forsvaret

Når den rolige røst fra Søens Skytsengle ved Lyngby Radio kalder ud til skibsfarten i danske farvande, har den fra i år fået Forsvaret som arbejdsgiver.

Sejlbåde sænket af storm i Norge

To både ligger nu på 30 meter vand efter at den norske storm Nina gik til angreb i Askvik havn i lørdags.

Lars Petersen surfer i 30 m/sek. og brækker masten i Hanstholm

- Jeg tillader mig at snuse til grænserne. Jeg kommer ud, hvor jeg mærker frygten, men aldrig derud, hvor jeg ikke kan tænke klart, fortæller 45-årig dansk mester i wave-performance.

Bådejere skal passe på: Ny storm Egon får havet til at stige

'Egon' vil sende store mængder vand ind via Skagerrak og Kattegat ind i de indre danske farvande, hvor man må beregne stærkt forhøjet vandstand i navnlig i aften og i nat.