Gå til hoved-indhold

Reese giver rundvisning på ny Marex 373 Aft Cabin

Se hvor hurtigt du kan lukke Marex 373 Aft Cabin af. Og se her hvad du får for 2,9 mio. kr. Vi var på hanseboot og se den norsk designet båd. Udstillingen, vi anbefaler, slutter på søndag.

Frivillig i sejlsport: Sådan kickstarter du jolleafdeling

På egen hånd har Majbritt Teglgaard skabt nyt liv i næsten uddød juniorafdeling i Hou. Opmærksomhed i medierne og sparing med DS har hjulpet hende på vej.

Aarhus: Vandscootere skal sejle med nummerplade

Efter en sommer med flere klager foreslår Aarhus Kommune nu nummerplader til vandscootere. På den måde vil det blive lettere at identificere førerne og stille dem til ansvar.

Kronprinsen overrækker Tordenskiold-Pris til Frømænd

Frømændene modtager prisen for den modige indsats, de har udført i kampen mod pirateri. Grundet sikkerhedsmæssige og operative omstændigheder kunne prismodtagerne ikke selv være til stede.

Fra Mallorca til Sæby i 29 fods gummibåd

Jannik Hansen og Kim Gregersen fra Sæby tog de 5200 kilometer til søs langs Spanien, Portugal og Frankrigs kyst. De brugte 3100 liter diesel. Om natten sov de i land. Tur tog 12 dage.

Afventer byggetilladelse: Må nu undvære klubhus på 5. måned

I Marbæk venter man stadig på byggetilladelse efter klubhus nedbrændte i juni. - Der er allerede gået fire måneder. Nu kan vi risikere, at der går endnu seks, fortæller havneejer Jeppe Sonne.

Ny Marex 373 udstilles i Hamborg fra på lørdag

Marex og Reese Marin udstiller verdenspremieren Marex 375 Aft Cabon Cruiser på Hanseboot-udstilling fra lørdag 31. oktober. - En perfekt familiebåd, lover Henrik Reese.

12-meteren Vanity kræver kæmpe vedligeholdelse

Se havnefoged i Tuborg Havn, bådebygger Troels Lignell, knække sammen af grin på spørgsmål om vedligeholdelse, da vi var med på 12-meteren fra 1936. Jesper Bank sejlede den til EM i år.

Sæsonen er ikke forbi - kom nu med ud og sejl!

Vinden er den samme, glæden ved sporten den samme. Blot er vandet en oplevelse i sig selv, da det står krystalklart, som at sejle på Middelhavet. Sådan skriver Kenneth Bøggild i opråb til sejlere.

72-årige Troels Kløvedal vil på verdenshavene igen

Hos Dansk Marine Center i Risskov, mødte vi langtursejleren, bag 17 bøger. - Jeg får Nordkaperen om to år og sejler igen, siger han, efter populært foredrag. Se sejlerfilm fra Indonesien.