Gå til hoved-indhold

140 lystbåde brændt i Tyskland i Ancora Marina

Det er helt galt i Neustadt i Schleswig-Holstein. Se skræmmende billeder og video af 100 x 50 meter brændende udstillingshal, fyldt med både.

Fynbo: Maxi 77eren er en god scorebåd

- Kvinder kan virkelig godt lide at sejle, hvis det er godt vejr, siger singlen Kent Andersen, der betalte 25.000 kroner for sin Maxi 77, der findes 3.900 af i verden. Vi mødte ham på Samsø.

Nødblus affyret for sjov sendte SOK på vingerne i Køge Bugt

SOK sendte søndag aften en helikopter fra Flyvevåbnet og to fartøjer fra Marinehjemmeværnet ud på en større aktion ved Vallensbæk Havn, efter vidner havde set nødblus ved havnen.

Gps-tracker leder politiet til bådtyv

21-årig mand fra Vestfyn er sigtet for tyveri af to både, efter at politiet snuppede ham på fersk gerning i Røjle-området på Fyn.

Dansk skib fra 1937 sejler nu på fire kontinenter

Skibet Gulden Leeuw har før hørt til i Faaborg og været kendt i Nyborg og Marstal. I dag er det oprindeligt danske havforskningsskib Dana bygget om til en moderne, tremastet skonnert.

Dansker vil ro over Atlanterhavet på 30 fods vandcykel

Mads Fabricius har kurs mod Gran Canaria. 7. november skal han nemlig, med en håndfuld englændere, tilbringe over 60 dage med at krydse Atlanterhavet – i robåd. Mød ham på Fredericia-udstilling.

Palby Marine vil udvikle Sjælland Rundt

- Vi har mange gode ideer og glæder os til samarbejdet med ildsjælene i Helsingør Sejlklub, siger direktør for Palby Marine, Bjarne Carlsen, der har erfaring fra Palby Fyn Cup.

Ny el-båd til marts - Quadrofoil sejler 21 knob

Og rækkevidden er 54 sømil. Prisen bliver omkring 15.000 euro. Quadrofoil er stort set lydløs.

Hallberg-Rassy har ansat 23 bådebyggere

Nu er der 150 ansatte på værftet i Sverige. - Det er de store Hallberg-Rassy 55 og 64, der sælger godt, forklarer forhandler Bo Hold. I Hamborg ses modellerne 372 og 43.

Ny Hanse 455 kan ses på hanseboot frem til søndag

Hamborg-messen er et besøg værd. Vi besøgte den nye Hanse 455, der godt nok er prisbillig, men sejlklar og med udstyr koster den 1,9 mio. kroner.