Gå til hoved-indhold

Natorps frikøb på 150.000 kroner overskrider budget

Formand for Dansk Sejlunion, Hans Natorp, er dyrere for medlemmerne end beregnet, viser et referat fra Dansk Sejlunions bestyrelse, der godkender overskridelse uden kritiske bemærkninger.

Tempo Bådsalg i stærk alliance bag Chris Craft

Det eksklusive og klassiske amerikanske bådmærke Chris Craft har igen fået forhandler i Danmark. Tempo Bådsalg har indgået partnerskab med MyGarage i Vejle.

Sådan kommer jolle-sejlere i form med cirkeltræning

Bliv inspireret af seje øvelser fra det norske OL-sejlerlandshold, der træner hårdt.

Sådan splejser du et øje

Er du havnens bedste handyman?

Dramatisk redning - selv redningsbåden kom i fare

Virkeligheden overgår filmen. Episoden her kunne måske forekomme ved Vesterhavets store bølger, hvor først en sejlbåd bliver rullet?

Finn ”Beton” Jensen nomineret til Team Danmarks Talentpris 2014

Trænerlegenden Finn "Beton" Jensen fra Aarhus er valgt som én ud af tre kandidater til at modtage Team Danmarks Talentpris 2014.

Forlænget brug af bundmaling er tættere på ny dispensation

Ny bekendtgørelse indeholder en ny treårig dispensation – frem til 1. januar 2018 – fra det ellers gældende forbud mod brug af biocidholdige bundmalinger.

Kranbil drukner uskyldig sejlbåd i Sverige

I maj skulle en båd sættes i vandet i Norrtälje, nær Stockholm. Denne her version har du ikke set før. - For helvede, hører man en svensker sige. Det forstår man.

Mød 10. største sejlbåd i verden

Flot filmet med drone, god musik og klipning af film af 64 meter lange SY Felicita West, der shines op. Køl stikker 9,4 meter.

Gammeldags Svendborg-værft søger skibsbyggere

- Vi er 14 mand i gang her, og jeg har arbejde til et par stykker mere. Vi kan bare ikke skaffe skibsbyggere, siger Peter Ring-Andersen til fyens.dk