Gå til hoved-indhold

Signes smag af frihed i New York

- Det er muligt, at jeg gør mig upopulær blandt både mænd og kvinder med dette indlæg, men jeg mener, at der er visse ting, jeg som kvinde ikke behøver at lære, skriver Signe Storr.

Jørgen Sunke og Jesper Knudsen vinder Watski2Star i Ylva

Det har været et meget flot sejlervejr i årets Watski2star med frisk vind, byger, strøm, sågar torden men heldigvis masser af sol, fortæller KDYs Anders Kristensen.

Wayfarer fra Skotland til Norge: Sejlads ind i helvede

For 50 år siden sejlede Bill Brockbank og Frank Dye ud i Atlanten. De væltede fire gange i 23 m/sek. i kæmpe bølger. De vidste de kun kunne klare 8 minutter i det kolde vand.

Knarr-sejlere løber fra ansvar efter påsejling i Gilleleje

Rungsted-Knarr sejlede fornylig næsten vinkelret ind i Hallberg Rassy 312, der tilhører Hans Jacobsen, der nu er rasende. Læs hvorfor.

X-Yachts med i Rungsted Havnefest 16. - 17. august

Se en Xc 42 og mød X-Yachts CEO, Hans Viggaard, der kan fortælle om nye nomineringer af Xc 35 og Xp 55.

Kitesurfer i Ringkøbing fløj 200 meter ind over land og røg gennem vindue

27-årig erfaren kitesurfer fra Aarhus blev alvorligt kvæstet, da han fløj ind over land. Først ramte han taget på et hus og dernæst røg han ind gennem en rude på et andet hus, fortæller TV Midt Vest.

70-årige Ulf nærmer sig København - har roet fra Moss siden 1. juli

Bådjournalisten Ulf Johnsen kan dog ikke sejle fra Mølle i Skåne i dag, det blæser for meget. Målet er at ankomme i Nyhavn den 31. august på sin 71 års fødselsdag.

Nordship 430 DS Classic har verdenspremiere på hanseboot 2014

Nordship Yachts udstiller den første Nordship 430 DS Classic der er bygget som et Custom projekt, med centercockpit og sænkekøl, til en kunde der allerede har haft flere Nordship både.

Signe i Chicago: Til lands, til vands og i luften

- Da vi netop var sejlet over Atlanten, var Henrik så træt af at sejle, at han spurgte, om vi ikke i stedet skulle forlade båden i Caribien og flyve gennem Afrika, skriver Signe Storr.

Gør et auktionskup på Fredericia Boat Show

Var det noget med en komplet udstyret og spritny glasfiberjolle til en billig penge? De besøgende kan byde på en Nydam 470 Fisk.