Gå til hoved-indhold

Dansker vil ro over Atlanterhavet på 30 fods vandcykel

Mads Fabricius har kurs mod Gran Canaria. 7. november skal han nemlig, med en håndfuld englændere, tilbringe over 60 dage med at krydse Atlanterhavet – i robåd. Mød ham på Fredericia-udstilling.

Palby Marine vil udvikle Sjælland Rundt

- Vi har mange gode ideer og glæder os til samarbejdet med ildsjælene i Helsingør Sejlklub, siger direktør for Palby Marine, Bjarne Carlsen, der har erfaring fra Palby Fyn Cup.

Ny el-båd til marts - Quadrofoil sejler 21 knob

Og rækkevidden er 54 sømil. Prisen bliver omkring 15.000 euro. Quadrofoil er stort set lydløs.

Hallberg-Rassy har ansat 23 bådebyggere

Nu er der 150 ansatte på værftet i Sverige. - Det er de store Hallberg-Rassy 55 og 64, der sælger godt, forklarer forhandler Bo Hold. I Hamborg ses modellerne 372 og 43.

Ny Hanse 455 kan ses på hanseboot frem til søndag

Hamborg-messen er et besøg værd. Vi besøgte den nye Hanse 455, der godt nok er prisbillig, men sejlklar og med udstyr koster den 1,9 mio. kroner.

Nordships direktør: Naturligt at arbejde sammen med andre værfter

Lars Buchwald fra Nordship Yachts viser Nordship 430 DS frem i Hamborg. - Danske bådværfter kan drage fordele af hinanden. Det har jeg sagt i mange år, siger Buchwald, der nu også bygger Faurby-både.

Mysterie: Hvorfor sank 197 fods Yogi i Grækenland?

Otte mand blev reddet af helikopter, da næsten ny mega yacht til 39 mio. dollars sank. En lang rapport gav aldrig nogen skylden, men der er ubesvarede spørgsmål, selv to år efter.

Vinskib skadet for 650.000 kr. - forsikringen dækker 250.000

Den galease-riggede bæltbåd Skibet, der sank under en dramatisk bjærgningsaktion i Spodsbjerg havn med 1200 flasker tysk vin om bord, er nu på værft, skriver fyens.dk

Luffe Yachts på hansboot-messen efter 26 års pause

Værftet ved Kolding viser Luffe 3.6 frem på hanseboot, der slutter søndag. Nu er der solgt seks af bådtypen. - Vi mangler nu to bådebyggere, fortæller Oluf Jørgensen, vi mødte i Hamborg.

80.000 forventes til hanseboot - se bådene i nyt online boat show

Den 55. udstilling er i gang i Hamborg. Se Nordeuropas største udstilling der slutter søndag 2. november. Som noget nyt kan man klikke på bådene der udstilles i online boat show.