Gå til hoved-indhold

Gør et auktionskup på Fredericia Boat Show

Var det noget med en komplet udstyret og spritny glasfiberjolle til en billig penge? De besøgende kan byde på en Nydam 470 Fisk.

Galleri af 50 store skibe i Tall Ship Race

Søren Stidsholt Nielsen fra Fyns Amts Avis fulgte skibene i Esbjerg. Se galleri, blandt andet af Georg Stage, der sætter sejl.

Smartphone overlever seks uger på havbunden

Pludselig tabte Alexander sin dyre Sony Xperia Z2-smartphone ned i vandet, ned på 10 meters dybde. Plump! Men pludselig en dag bankede det på døren.

Få tilstandsrapport med i vinteropbevaring i Horsens

Horsens Yachtværft har snart i 10 år tilbudt vinteropbevaring af både op til 25 tons. Nu tilbyder værftet, at bådene automatisk får en gennemgang og tilstandsrapport af båden.

Signe fortæller om at være langturssejler i New York

Nu nyder jeg, at vi ikke skal flytte os, og at vi kan slå os lidt ned for et par måneder. Vi har bl.a. meldt os ind i det lokale træningscenter, og jeg prøver at lære at danse step!

Dansk familie filmer pukkelhval i Middelfart

30 tons Pukkelhval, som i længere tid har huseret i de danske farvande, var så nysgerrig, at den kom helt tæt på familie, som sejlede i Lillebælt.

 

Elektriske bådmotorer fra Lynch distribueres nu i Danmark

Elektrisk bådmotorer giver bæredygtig sejlads uden røg og støj. Solbaaden.dk i Aarhus er ny importør af Lynch, der har patenteret el-motorer.

 

Rammer stenmole i mørke i Køge - måske med 20 knob

43-årig mand havde ikke styr på sin 22 fods speedbåd, der ramte mole, så han røg på sygehus. Han sigtes for spiritussejlads, skriver sn.dk

20 sejlere knaldet ved Langelandsfestival

Bådrazzia. I forbindelse med Langelandsfestivalen besluttede politiet at kigge lidt nærmere på bådfolket i området, skriver fyens.dk

Signe ligger for anker: Alt flyder forbi i Hudson River

Fredag blev der fundet et lig længere oppe ad Hudson ved begyndelsen til Harlem, som blev bragt til marinaen på 79th Street på Manhatten.