Gå til hoved-indhold

Tidligere bådejere får uventede regninger fra skibsregistret

Sejlere, der for længst har solgt deres båd, bliver pludselig opkrævet afgift fra skibsregistret. Søfartsstyrelsen afviser at lempe på reglerne. Sejlerne er rasende.

Har nogen set min fars ketch, Misaki fra 1967?

Båden var tegnet og bygget af min far, Hans Ketelsen, søsat i 1967 med navnet Misaki, siger Kalle Ketelsen, der nu beder minbaad.dks læsere om hjælp.

Brand på 85 fods båd: Årsag stadig uklar

Politiets teknikere har endnu ikke fundet frem til brandårsagen på den 85 fods lystyacht, som i fredags udbrændte i Kolding Havn, skriver Jydske Vestkysten. Se fotos.

Se nye Bavaria-både med danske råd i Hamborg

Medarbejdere fra Bavaria-importør Floor Marine kan man møde under hanseboot-udstillingen fra på lørdag. - Danske sejlere kan få dansk rådgivning i Hamborg, siger Michael Floor.

Gratis indgang på Hamborg-udstilling 2. og 3. november

Men allerede fra lørdag 26. oktober kan du se masser af både og udstyr på hanseboot, der nu har samlet sig på færre kvadratmeter, så udstillingen er mere overskuelig.

 

 

 

Svensk journalist: Kender danskerne denne båd?

Curt Gelin, en af Sveriges mest erfarne bådjournalister i en menneskealder, spørger om denne båd, han så i Skagen.

Chefen for Kaløvig Bådelaug er til schweizisk liebhaveri

Tiden stod stille da jeg var til 29er-VM i Kaløvig i år. I en kran hang nemlig en gudesmuk Boesch 510 fra 1964. Niels Frølund gav en tur i båden med den dybe V-8 motorlyd.

BASE jumping fra 42 meter høj mast

Den 29-årige østriger Marco Waltenspiel sprang fra 42 meter høj mast fra en båd i St. Tropez. Det er farligt, da faldskærmen fx kan ramme riggen på vej ned.

TV: Sådan undgik Troels Kløvedal piratangreb

Troels Kløvedal frygtede piratangreb, da Nordkaperen skulle sejles hjem for at optage 'Mit Danmark'. Se her, hvordan han undgik sørøverne. Se Kløvedal på TV 2 Fri på mandag.

85 fods motorbåd op i flammer i Kolding - se nye fotos

Den 85 fod store lystbåd der i nat brød i brand på Nordhavnen står igen i flammer. Båden var netop søsat for en måned siden.